Om en månad drar Dreamhack Winter 2018 igång i Elmias numera välkända mässhallar och i år blir evenemanget lite, lite bättre än på länge. Vi på FZ ska, tillsammans med Western Digital, ha en monter fylld av aktiviteter för både den luttrade LAN-deltagaren som behöver en paus och de numera mångfaldiga dagsbesökarna som är nyfikna på det senaste inom gaming och teknik.

Kort sagt, kom och häng med oss!

Ändå sedan vi delade ut tusentals t-shirts, fick hundratals människor att trängas framför stora scenen så fort de hörde namnet "FZ" eller tejpade upp reklam på toaletterna (platser som året efter pyntades med ramar där det då kostade pengar att få synas) har vi försökt göra saker lite annorlunda på Dreamhack. Vilka som helst kan langa upp ett gäng datorer och köra Counter-Strike men det är inte särskilt kreativt. Så förvänta dig roliga tävlingar hos oss, självklart med riktigt trevliga priser.

Våra vänner på Western Digital kommer såklart att vara på plats för att visa upp det senaste inom lagring, en detalj som kan få såväl din gaming-pc som spelkonsol att spinna som en katt.

Dreamhack är som bekant ett evenemang med anor och många har därför minst en anekdot därifrån, eller från något annat LAN. När kompisen somnade i pizzan, föräldrarna klippte nätverkssladden eller blixtnedslag som slog ut hela maskinparken. Dela med dig i kommentarstråden så belönar vi vår favorithistoria med en t-shirt med retroflörtade Fragzone-tryck.

Vi ses på LAN!

FZ på Dreamhack Winter 2018

Var? Elmia (Hall B) i Jönköping (karta)
När? Montern är öppen fredag (30/11) 11:00–21:00, lördag (1/12) 11:00–21:00 och söndag (2/12) 11:00–21:00
Hur? Entréavgift till Dreamhack, ingen föranmälan krävs.

Rubrikbild: Dreamhack, DHS 2015