Och tjuvkika på en nionde som kommer efter lanseringen.

Det är mycket Battlefield V så här veckorna innan releasen – systemkrav, släppguider, in game-valutor, battle royale – och mer ska det bli. Dice bekräftar åtta multiplayer-kartor från start till sin WW2-skjutare, som tar oss till norra Afrika, Frankrike, Holland och Norge.

Namnen du ska lägga på minnet är: Twisted Steel, Arras, Narvik, Fjell 625, Rotterdam, Devastation, Hamada och Aerodome. Afrikanska Hamada blir störst med djupa dalar och spektakulära broar som tornar över dalarna, medan Fjell 625 blir minst (och av allt att döma intensiv). En smygtitt på samtliga ser du i den rykande färska trailern alldeles undertill.

Releasen är emellertid bara början för Battlefield V. Battle royale kommer först i mars 2019 och i trailern avslöjas det att MP-kartan Panzerstorm även den kommer efter release.

@Godofcheese: Fast nu har dom lovat att alla uppdateringar skall vara gratis. Vi får hoppas dom håller det. BF2 är fortfarande bästa delen enligt mig :) Trist att dom aldrig lyckats återskapa Commander-rollen lika bra. Commander i BF4 var ju rena skämte... 05/11 Hade hoppats på någon Stilla havs bana också. Men det är väl ingen högoddsare att det kommer senare :) 05/11 Spelar ingen roll om banorna är bra, 8 är för få. Särskilt när de samtidigt går åt att bli mindre och mindre till ytorna med varje spel. Har spelat BF sedan första spelet och det handlar mer om att ha variation i rotationen än att konstant ha nytt, nytt... 04/11 Om banorna är bra gör man ju inte det. Känner man att 8 banor är för lite för att 8 anses vara ett lågt nummer och man tröttnar på layouts så borde man kanske spela något procedurellt i stället då? 04/11 Första gången jag får lite BF sug sen första trailern. Förhoppningsvis får vi se schyssta recensioner snabbt. =) 03/11 @jOnÄTÄn: Dom har start/landningsbana på Hamada kartan i BFV, så verkar vara påväg tillbaka! 02/11 Eller så kan man göra klart sitt spel innan man släpper det?? Hur vore en release i Mars 2019? 02/11 Hade gärna sett kartor baserade på Vinterkriget om dom nu säger sig vilja visa slag som inte skildrats i spel förut. 02/11 Ska bli kul, jag är redo! :) Ser fram emot stora kartor! 02/11 @jOnÄTÄn: Planen funkar som i BF1, du startar i luften. Men om jag fattade Jackfrags video rätt så kan du på Hamada kartan ta en av punkterna som har ett flyfält där du får ett extra plan som startar från backen. Sjöslag kommer säkerligen, det kom ju... 02/11
Skicka en rättelse