Du kommer ungefär hinna fram och tillbaka mellan Stormwind och Ironforge.

I helgen drar Blizzcon igång och med det också demoversionen av World of Warcraft: Classic, den efterlängtade nostalgikicken med "allt var bättre förr"-mentalitet. Alla med en virtual ticket till evenemanget ska få testa men det verkar också ha gjort Blizzard lite nervösa inför prestandan, varför din tid i spelet inledningsvis kommer att begränsas till en timme per session. Med tanke på hur lång tid allt tog när World of Warcraft var nytt borde det ge dig tid nog att jogga mellan Ironforge och Stormwind.

Så här kommer begränsningarna att fungera i praktiken.

  • If you play for 30 minutes and then log off for 60 minutes, when you come back you’ll have a fresh 60 minutes.

  • If you play for 60 minutes, you’ll be disconnected and then have to wait 30 minutes before you can play again.

  • If you play for 20 minutes, log off for 20 minutes, then play 40 more minutes, you’ll be logged off and wait 10 more minutes.

Blizzard skriver vidare att deras målsättning är att ta bort dessa begränsningar så fort som möjligt men att de kan komma att återinföras om belastningen blir för hög.

VAr lite rädd för det ,se n så hade jag spelat 40 h och har en lvl 27 hunter på en privat server, är så satans skoj 02/11 Känner inte alls som honom. Jag återvänder ofta till exempelvis Final fantasy vii och andra äldre FF spel. Samt Red alert 1, Settlers 4 m.fl. Så jag kommer absolut att trivas i Classic. 02/11 Vanilla + TBC vore en dröm. Det var storlaget och genomtänkt. Kändes verkligen som det var for the players och inte för casuals 02/11 Jag vill minnas att jag hört att det finns en "nostalgia" knapp som skruvar tillbaka grafiken 10 år och ger dig grafik anno 2004 för den som vill ha den fullkomliga classic känslan. Ta det dock med en nypa salt, då jag inte kan bekräfta om så är fallet. 02/11 @mrFluffy: Det är en mix av gammalt och nytt. https://www.youtube.com/watch?v=iIdf-ML8VIc 02/11 Classic som det ser ut som har väl den nya grafiken? 02/11 Otroligt sugen, men saknar inte den gamla grafiken och de gamla spelarmodellerna. 02/11 Spelar redan vanilla på Kronos 3 utan buggar och månadskostnad. BWL har nyss släppts och wpvp äger I Silithus där alla nu grindar rep med Cenarion Circle. Join the alliance. När classic kommer så ska servern istället kombineras med en äldre Kronos 1 och... 02/11 Jag är fruktansvärt sugen på att få lira offentlig vanilla wow. Jag har suttit på vanilla privatservrar till och från under åren ända sen 2015 när den första respektabla och väl fungerande släpptes. Ska bli väldigt skönt att få sitta på en officiell ser... 02/11 Är man inte rädd för att man spränger nostalgi-minnet? Jag har en kompis som brukar få lite kraftiga nostalgitrippar och inhandla diverse spel från 90-talet och brukar efter sin fix vara väldigt besviken då det inte riktigt var som han mindes det. - Fan... 02/11
Skicka en rättelse