Era tips, nu som multimedia!

Vi tyckte att alla era tips för Red Dead Redemption 2 var så grymma att vi inte kunde stanna vid att göra en matig punktlista, med över 45 rader, utan vi har också gjort multimedia. Och trots att undertecknad tillbringat snart 60 timmar i Rockstars västernepos fanns det flera nyheter här för mig.

Om någon av dessa punkter hjälpte dig eller har du egna bidrag till den växande listan, hoppa in i forumtråden! Där hittar du också nämnda lista i textform, för den som föredrar det.

Har någon varit i Armadillo? En stad i typ ruiner och folk bor på gatan, skum stad och kriminella rider in och jävlas en massa... Förresten finns det inga fler Bunty Hunters än fem stycken? idag 22:01 Gjorde mitt första besök i träskmarkerna... Det var ju fint och stämningsfyllt tänkte jag. Vad är det som fräser hela tiden? Ah, alligatorer...de verkar passiva, skit i dem. Jag tar och simmar ut till den där ön och fiskar därifrån! Halvägs bubblar det... idag 20:00 Är på kapitel 8 nu och det är fortfarande kul. Detta är väl inte så spoiligt men bästa är ju att alla områden öppnar upp sig senare i spelet. Dvs du kan strosa runt i Blackwater hur mycket du vill. Finns väl ett par legendary djur där med tror jag. idag 19:59 för mig är det bästa och mest välgjorda spelet någonsin över alla plattformar och tider, rakt av och enkelt. sånt spel man blir av med jobbet för :D kommer detta på pc lika välpolerat tror jag inte det blir knäckt på 10 år. och om bra gjort i vr så blir... idag 16:46 @Mortaigne: Jag är på samma nivå, precis nått Chapter 3 men har jagat och skaffat mig alla upgrades i Campet etc. Jag flänger mest omkring och utforskar kartan, stannar vid varje stuga och undersöker. Har varit med om otroligt mycket äventyr utan att... idag 16:43 Roligt att vi verkar vara ganska synkade i hur långt vi har kommit och hur vi spelar spelet! Ja det är ett helt sinnesjukt bra spel. Utan att ens ha klarat ut det så har det slagit sig in på min Topp 10-spel-någonsin-lista. Har en känsla av att det kan... idag 16:13 @monsterbenke: Har nu lirat 50 timmar, är också 30 procent in i storyn. Jag tänker inte spela mer story denna vecka. Bara massa jagande, fiskande och skattkartor! Håller med dig om att detta är ett fantastiskt spel :) idag 15:39 när ni tar legendary buck, se till att rensa området från alla former av rovdjur först, sen eventuellt sova stund för att få tillbaka legendary territory där det ska vara. den är viktig för den ger trinket som höjer kvaliteten på alla skins man fixar... idag 10:38 Haha, nejdå ingen fara. Det är bara en överansträngd sena i fingret. Lite vila bara, sedan kan jag spela vidare. :P Sånt som händer. Förra gången jag råkade ut för liknande var i God of War. De där valkyriorna var rätt jobbiga på "Give Me A Challenge"-n... idag 09:35 @Nemo: Okej, let the good times roll! :) Fyfasen, måste du knapra pencillin nu för spelskador? :( igår 22:20
Skicka en rättelse