Era tips, nu som multimedia!

Vi tyckte att alla era tips för Red Dead Redemption 2 var så grymma att vi inte kunde stanna vid att göra en matig punktlista, med över 45 rader, utan vi har också gjort multimedia. Och trots att undertecknad tillbringat snart 60 timmar i Rockstars västernepos fanns det flera nyheter här för mig.

Om någon av dessa punkter hjälpte dig eller har du egna bidrag till den växande listan, hoppa in i forumtråden! Där hittar du också nämnda lista i textform, för den som föredrar det.

@BassemedB: @Mortaigne: Jag såg att jag också hade 3/4 i Robberies. Kom på att jag inte rånat handlaren i Strawberry ännu så jag red dit och rånade stället och länsade även hans hemliga ställe. Det gjorde dock ingen skillnad, jag hade fortfarande 3/4.... idag 21:30 Synd att det inte funkade. Undrar vad det kan vara i så fall. Jag tänkte också på det men jag hittade inget inlägg som bekräftade att det också räknas i det här fallet. Men det borde ju också funka. Jag såg att någon hade en teori om att fence i St Deni... idag 20:13 Det finns ju ett rån i st denis med, det glömde han nämna. Där dom spelar poker. idag 19:54 Har gjort alla utom den i Strawberry, får testa det då! idag 19:19 Jag har faktiskt gjort alla de rånen, så kan inte vara det heller... idag 18:43 @BassemedB: @Mortaigne: Jag kollade runt lite och det verkar som att det är shop robbery som inte alltid registreras. De här varianterna har visst funkat för en del spelare så att de fått 4/4: Råna doktorns shop i Valentine. Råna General Store i Strawbe... idag 17:38 Hmm, jag har också 3/4 och jag är helt säker på att jag gjort allihop. Vissa flera gånger dessutom. Märkligt. idag 16:43 Upptäckte idag att man kan få repeating shotgun rätt tidigt med i en stuga lite ovanför wallace station. Sitter en sur gammal tant där inne, hon har geväret i källaren. idag 16:30 Vad jag sett så är det de här rånen man ska ha gjort för att få 4/4 Robbery Types: 1 Coach Robbery 1 Home Robbery 1 Shop Robbery 1 Train Robbery Jag antar att det bara är att göra om rånen en i taget tills det står 4/4. :) idag 10:58 Hoppas att det inte dröjer för länge. Efter att ha sålt PS4 versionen till en kompis saknar man det mer och mer. idag 10:19
Skicka en rättelse