Era tips, nu som multimedia!

Vi tyckte att alla era tips för Red Dead Redemption 2 var så grymma att vi inte kunde stanna vid att göra en matig punktlista, med över 45 rader, utan vi har också gjort multimedia. Och trots att undertecknad tillbringat snart 60 timmar i Rockstars västernepos fanns det flera nyheter här för mig.

Om någon av dessa punkter hjälpte dig eller har du egna bidrag till den växande listan, hoppa in i forumtråden! Där hittar du också nämnda lista i textform, för den som föredrar det.

@breahl: intressant! Jag hade ihjäl allihopa... :D Men det kändes då som att det borde gå att fixa uppdraget enbart genom att smyga. Hehe, jag skulle ha kört om uppdraget. Fast jag var så inne i storyn då så jag ville veta vad som händer härnäst. idag 23:05 Det hade jag missat! Tror att en och annan strök med i det uppdraget hehe. idag 21:51 Förresten visste ni om att man får spelets bästa trinket om man inte dödar någon i detta uppdrag? Jag visste det inte, jag har alltid dödat dom. Ni kan spola fram till 6 min. https://www.youtube.com/watch?v=y6r9ajBtO4M idag 20:13 Hahaha tack för tipsen, du verkar ha hållit på med detta lite. :) Jag har bara testat ett par gånger men får bara hästar jag inte vill ha. idag 20:11 Testade på stället i den första videon och det fungerar men just det området är väldigt frustrerande att göra det i. Svår terräng; trångt med stenbumlingar, bergskullar/kanter mm. och sen både vargar och grizzlybjörnar som spawnar precis därikring så... idag 17:50 SIRS!! I have been seeking for two dead men in an old jail. My friend Arthur told me about a treasuremap he found in one of the cells, I still got the map in my satchel. He left it for me a long time ago and told me how he found the treasure. I wanted... idag 07:32 Man kan tydligen göra häst glitchen vart som helst. Denna gjorde det i en livestream i natt. https://www.youtube.com/watch?v=oAyD306nw6M idag 05:38 @BassemedB: @Mortaigne: Jag såg att jag också hade 3/4 i Robberies. Kom på att jag inte rånat handlaren i Strawberry ännu så jag red dit och rånade stället och länsade även hans hemliga ställe. Det gjorde dock ingen skillnad, jag hade fortfarande 3/4.... igår 21:30 Synd att det inte funkade. Undrar vad det kan vara i så fall. Jag tänkte också på det men jag hittade inget inlägg som bekräftade att det också räknas i det här fallet. Men det borde ju också funka. Jag såg att någon hade en teori om att fence i St Deni... igår 20:13 Det finns ju ett rån i st denis med, det glömde han nämna. Där dom spelar poker. igår 19:54
Skicka en rättelse