Blizzard annonserade det alla ville ha, undantaget ett helt nytt Warcraft-spel.

Förutom introfilmen i fler pixlar bjuds det också på en tidig blick vad en remaster faktiskt betyder för gameplay-grafiken.Vi ser uppdaterade karaktärsmodeller, animationer och nytt utseende för såväl kartor som kampanjen, där såklart också mellansekvenserna (de drygt fyra timmarna material!) också snyggats till.

Spelet har även fått uppgraderingar under huven för att dra nytta av till exempel matchmaking-funktioner i Battle.net så att du kan spöa polarna i multiplayer som om det var 2002.

Warcraft 3: Reforged ska släppas under nästa år men folket på plats i Anaheim och Blizzcon kommer att kunna testa en tidig version på mässgolvet.

Tack till Gaara för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
e-sporten, som du nu hoppas få ett uppsving, är i Korea, vilket kommer göra att Blizzard gör det, tyvärr. 09/11 @b_bob: Blizzard är riktigt dåliga på att göra bra spel intressanta, anledningen till att dom fortfarande säljer, är ju att WOW var banbrytande, och massvis med spelare hoppas nu på wow classic, spelare blir trötta till slut. Jag har nog spelat alla Bli... 09/11 Ser fram emot detta, speciellt om det skulle ge WC3 som e-sport ett uppsving! Lok'tar Ogar! 04/11 asså jag kan hålla med om att ett nytt wc4 utan hjältar hade vart bättre med storyn från wc2 men helvete inte en remaster på wc2. för hjältarna är verkligen hit or miss för många men även om det var så så fanns det custom maps som många spelade istället... 04/11 Jag vet inte om det var riktat till mig, men eftersom att jag tog åt mig så... Ja du, jag hade hellre sett ett annat IP eller en tidigare uppföljare till de andra spelen än ett WoW. Men det är klart, med WoW så har dom haft såpass bra ekonomi att dom... 04/11 @Carl Johansson-Sundelius: Var såklart en betygssättning i stil med den vanliga FZ-betygen. Men jag tänkte för mycket och funderade på om man skulle rangordna där 1 = etta/bäst. 04/11 ok vad har blizzard gjort som vart bra då enligt dig, för jag listade varför wc3 var mer än bara ett rts i mängden, och ja peka ut den urusla spelbalansen och hur basic wc2 var så det finns inte en chans att dom kommer skeppa en remaster som var exakt... 04/11 Håller med som fan! Hellre en remaster på tvåan egentligen. Grafiken där behöver det mer. Plus att det är svårt att få igång på moderna datorer. Trean har jag spelat mycket. Speciellt på jobbet i windowed mode :D och då blir ju grafiken "lite bättre". 04/11 Banbrytande? Nej, inte för mig, inte någon av mina spelande vänner heller, det var ett nervattnat wc2, sen att du ens tror att utan wc3 hade inte wow funnits, då måste du sitta inlåst i ett maddrasserat rum. wc3 är bland dom sämsta spel blizzard gjort,... 03/11 "Och WC3 remaster, suck, varför valde dom det sämsta spelet i serien?" öööööööööööööööööööh ursäkta mig!? inget WC3 inget WoW, dom hade inte kunnat hoppa från WC2 till WoW. på grund av den enorma succén WC3 blev så hade dom råd och vågade med att försök... 03/11