Detaljgranska de uppdaterade pixlarna från Blizzards älskade strategispel.

Blizzard höll inte igen när de släppte material från Warcraft 3: Reforged, den uppdaterade versionen av deras älskade strategispel som ska släppas under nästa år. Grafik uppdatering, nya animationer och all modern infrastruktor som Battle.net erbjuder. Du förstår att folk är taggade.

I samband med detta släpptes också ett gäng skärmdumpar och eftersom den första nyheten redan hade två trailers och ett gäng jämförande bilder från enheterna drar vi ut en skärmdumpsbonanza här istället, med kommentarer!

Arthas, dra i mitt finger

Warcraft: The Settlers Edition

Arthas, innan emo-tiden

Flygfäna sket i gentlamannakvarten och mötte därför bara två försvarstorn

Centrerad i bild, Azeroths största bongotrumma

Allt var idylliskt innan Åke klagade på grannarnas ständiga grillande

Där är den där jäkla bongotrumman igen!

Kvarterets loppis spårade ur

Vad är det med den där bongotrumman, egentligen?

Nej, orcher dricker inte svenskt kaffe

Satt och funderade i förra veckan på om jag skulle installera WC3 och TFT och kriga igenom singleplayern och kriga lite online. Sen nu kommer detta. Jasåatte, det är ju bara att tacka och ta emot och köpa det direkt. Att det skulle få en backlash för... 05/11 spännande, är det med expansionen? verkar kosta 30 eur så okay pris ändå, även om man alltid vill ha billigare ^^ 04/11 @Sille: Håller med, alla dessa remasters är en återvändsgränd för kreativitet och skapandet. Känslan när man spelade spelet, såg filmen eller tv-serien för första gånger kommer aldrig igen tyvärr. Säkert kul för de som inte tog del av dessa remastrade... 03/11 Omg pls get rid of the shoulder pads! Hemska! 03/11 Fantastiska nyheter det här! Även om alla minderiga fluff-miffon idag spelar mmo, battle royal och annan skit så betyder ju fantiskt inte det att de riktiga gamersen har dött. Äntligen ett riktigt spel som får lite uppmärksamhet! ❤❤❤ 03/11 Blizzard skulle kunna utföra vilken tågkrasch till spel de vill, å folk skulle köpa å hylla det utan att blinka. 03/11 @Mirage: Hoppas du har rätt. :) 03/11 Förstår inte varför folk gnäller på de stora axelskydden... https://cdn.fz.se/artikel/fil/1410150?key=1d957de5f783c7e1495df89e7345759f 03/11 Ja, WC3 var väldigt bra när det kom. Men idag? Det har hänt mycket sedan dess. Ett upphottat gammal RTS där alla figurerar nu ser ut som gosedjur som slår på varandra. Det här är om något beviset på att genren är död. Endast rehash på gamla koncept, pre... 03/11 @burkmopp: Samt att om man loggar in i forumet så stannar man kvar i samma tråd efter inloggning 03/11
Skicka en rättelse