Två sista chanserna att testa online-postapokalypsen.

Egentligen skulle betatestningen av Fallout 76 vara över nu, men Bethesda har lagt till ytterligare två testsessioner. Därmed har du som förbokat detta multiplayer-Fallout ett par chanser kvar att se vad spelet går för innan det släpps skarpt i slutet av nästa vecka.

Idag, tisdag, och torsdag är dagarna som gäller, och trevligt nog börjar båda sessionerna vid tider som passar många av oss i Europa bra. Kvällens session körs klockan 19-21 svensk tid och torsdagens testrunda pågår klockan 20-02. Precis som tdigare krävs förbokning för att få tillgång till betan.

Fallout 76 släpps den 16 november. Emil och Kenneth från Sweclockers streamde sin testning i helgen, se den nedan.

Uppdatering: patchar är släppta till samtliga plattformar. De är stora (cirka 29 GB på pc, omkring 38 GB på PS4 och Xbox One) så det är klokt att ta hem dem innan betan rullar igång igen. Hela ändringslistan har du här.

Föredrar nog det vanliga Fallout upplägget. Däremot så tycker jag världen är riktigt snygg och skulle gärna spela bara för att upptäcka den. Vilket är ungefär det jag gör i Betan, skit i uppdrag och att bygga hus när man bara kan springa runt och andas... 06/11 Jupp. 06/11 Nä. 06/11 Verkar väldigt trist tyvärr. Avstår. 05/11 @HaxXt: Det som är problemet mer er inbitna fans skulle ni få som ni ville skulle vi sitta och spela Fallout 1 än idag med ny grafik var 5-6år. Skulle dom enbart lyssna på fans så skulle vi ej ha Spel som super smash bros för enligt fans får man ej ändr... 05/11 Vad man kallar det har ingenting att göra med hur buggfritt spelet är. Jag är dock optimistisk och tycker absolut att det är ett spel som bör göras. Server- eller belastningstest brukar det heta, inte beta. 05/11 @Newklear: Mmm, det som är så märkligt är ju att dom kör en beta så nära release, dom kan ju inte hinna fixa ett skit som blir rapporterat kan man tycka? Antagligen är det mera stress test stilen. Men kolla typ bo4's blackout "beta" det var ju bara ett... 05/11 Syftet med en beta nära release brukar vara att testa och finjustera nätverks- och serverdelen av spelet, något som är svårt att göra med ett litet antal spelare, inte nödvändigtvis till för att samla in buggrapporter. 05/11 Haha demo och demo, det är en trasig och opolerad alpha :) Ännu roligare är att det släpps snart, ett spel som aldrig borde passerat "är det här kul app spela" filtret. Spelat det med flertalet vänner som än inbitna fans och som gillar "likvärdiga" spel... 05/11 Jag kan inte kalla det en beta. Det finns inget smidigt sätt att rapportera buggar och det är alldeles för tätt inpå lansering för att några större ändringar från dessa sessioner kan göras. Det är ett demo, inget annat. 05/11
Skicka en rättelse