Förutom att vi lärde oss mer om Blizzards mobila frammarsch (och Blizzard lärde sig att många avskyr den) fick vi under Blizzcon-inledningen se ytterligare prov på återutgivningssatsningen.

I fjol fick vi Starcraft: Remastered och under 2019 väntar ännu en remaster, i och med Warcraft III: Reforged, som ger oss Warcraft III (2002) och expansionen The Frozen Throne (2003) i ett paket.

Och sedan? Det har tisslats om Diablo, och framför allt Diablo II även om ett sådant enligt Blizzard kan bli "svårt". World of Warcraft får visserligen ingen remaster (det filar man ju på mest hela tiden) men väl en Classic-utgåva. Vi vet inte vad som sker efter Reforged men det tycks åtminstone klart att Blizzard fått smak på remasters.

Låt oss rösta om vad vi helst vill se härnäst. Undertill finns de flesta (men inte alla) Blizzardtitlar som släpptes innan Warcraft III. Innan realtidsstrategi och klickvänliga actionrollspel hade Blizzard då ett gott öga till plattformsspel och rockig racing. Det var andra tider då.