Och nästa stora expansion hänger förhoppningsvis med.

Fem år efter pc-debuten meddelas nu att Path of Exile kommer till Playstation 4. Redan i december släpps spelet till Sonys konsol, ungerfär ett år efter Xbox One-releasen och fem år efter urpremiären till pc. En första PS4-trailer har du här:

En expansion med det småerotiska namnet "3.5.0" lanseras till pc-versionen den 7 december, och planen är att också släppa den till konsolerna samma månad. Man vågar kanske gissa att Grinding Gear Games vill baka in den i PS4-releasen. Hursomhelst, detaljerad information om expansionen ges nästa vecka.

Visst oddsen är att första builden du gör inte blir särskilt bra. Men de flesta buildsen kan du ändå köra maps med, även om det inte funkar super late game. Tycker det är lite av charmen, att experimentera med konstiga builds och se vad som funkar. Och... 06/11 Kan man fortsätta på sina pc gubbar? Det är den stora frågan? 06/11 Skapar man en egen build och inte läser på så är risken ganska stor att spelet kan kännas långsamt även på senare levels. PoE är ett riktigt bra spel men inte helt lätt att få till en bra build om man är ny spelare. Man får nästan basera sig på andras... 06/11 Att PoE skulle vara segt är nån myt för dom som är anti PoE och testar det i 20 min och baserar gameplayet på det. Spelet skalar mycket mer bara vid level 40 händer det händra rätt mycket saker. I end game 80+ är allt bara galet snabbt. Nästan för snabb... 06/11 Hmm jag förstår inte det där med oresponsivt. Personligen tycker jag att PoE har en mer "arkad-liknande" känsla precis som Diablo 2 hade (fast snabbare) vilket gör att jag personligen tycker att det är mer snappy och responsivt. Potion chugging är helt... 06/11 Verkligen bra timing på den utannonseringen så här i Diablo-gate tider ;) 06/11 haha! ja,det tar lätt uppemot 100 timmar att börja greppa spelet på djupet. har själv snart 2000 timmar i spelet :) det är inte mindre causal idag. 06/11 Mina två problem med spelet är hur oresponsiv karaktären känns i jämförelse med hur det är i Diablo 3, och kameran är ett rent helvete för mig på något vis. Kommer det till Switch eller om jag blir rejält jävla uttråkad någon dag kanske jag ger det ett... 06/11 Har inte något intresse för PoE men jag hade spelat det om det kom till Switch. :P 06/11 Svar till @PrinceToadstool och @Dudinkalv Jag testade spelet precis när det kom ut och spelade bara första 30 min och tror er att det blir en helt annan upplevelse på högre level med olika builds men jag fastnade inte och antar jag är för "casual" för... 06/11
Skicka en rättelse