Rockstar jobbar på lösning.

Lägret och gängmedlemmarna utgör två viktiga delar i Red Dead Redemption 2. Men spelare har upptäckt att vissa av kollegorna plötsligt försvunnit från lägret, vilket kan ställa till problem för fortsatt spelande.

Rockstar-supporten bekräftar nu att det här beror på en bugg. Om du använt "Retry checkpoint" i uppdraget "Polite Society, Valentie Style" i kapitel 2 försvinner karaktärerna Sadie, John, Jac och Abigail från lägret, utom när de medverkar i uppdrag.

För att gå förbi buggen behöver du klara uppdraget utan att använda "Retry checkpoint". Om du måste börja om väljer du istället "Restart" eller laddar en tidigare save. Eller så spelar du vidare till kapitel 4, där rymlingarna återvänder till lägret. Rockstar jobbar på att hitta en lösning, och när så sker kommer buggen patchas bort.

Trots att jag spelade igenom hela storyn utan patchar (version 1.00) har jag inte stött på några allvarliga buggar såsom försvinnande vapen eller karaktärer. Jag måste ha haft jävligt mycket tur i så fall. 06/11 Låter bra. Förmodligen så hinner en patch komma ut innan jag når kapitel 4 änns😂 06/11 Du behöver bara spela till kapitel fyra. 06/11 Tyckte det kändes lite tomt, har letat efter Sadie för att se hur det går för henne efter... det som händer i början av spelet. 06/11 Aj fan😔 då får jag spela förbi kapitel 4 som nån skrev eller hoppas på en patch pronto. 06/11 @Hexon: Jag tror tyvärr att du måste ta en sparfil från innan du gjorde uppdraget och sen spela därifrån. :( 06/11 Räcker det bara och göra om uppdraget och sen fortsätta där man var? Är snart på kapitel 3, eller fortsätter spelet från det kapitlet du valde att spela om från så att säga? 06/11 Sjukt att detta inte hittats av test... var ju inte direkt någon lång kedja av strul för att trigga buggen. Men imponerad av dom som upptäckte gold-buggen 06/11 Inte direkt den mest välslipade juvelen, men de kommer undan med att gameplayet och storyn är fantastisk. Den jobbigaste buggen som jag har råkat ut för var att en NPC som jag åkte med under ett uppdrag fick för sig att stanna mitt i vägen och det gick... 06/11 Min jobbigaste bugg är att jag förlorar vapen jag lagt hundratals dollar på att pimpa... vet inte var eller när plötsligt når jag dem inte från min hästapolle :/ Nån som upplevt liknande saker? 06/11
Skicka en rättelse