Så ser det ut i aktion.

Snart fyra år efter att Rain of Reflections avtäcktes har nu en första gameplay-film släppts. Vi får se prov på såväl flertalet dialogval som omgångsbaserad problemlösning och en mörk stad i hällande regn. Som sig bör i cyberpunkiga sammanhang.

Rain of Reflections kodas av den svenska indiestudion Lionbite Games, under ledning av spelprofilen Victor Leijonhufvud (känd från såväl vårt videomagasin Fragzone som P3 Spel, podden Overkligt med mera). Dialog och val spelar viktiga roller, och det du säger eller gör får bestående konsekvenser.

Spelet har ännu inget releasedatum, men med ett första gameplay-klipp ute får vi hoppas att det närmar sig. Det utvecklas för närvarande till pc och planen är att lansera det via Steam.

Tack till Kopfweh för detta #nyhetstips!
Mjaaa... Ja, kanske har nyheten lite mer positiv ton än vanligt. Men innehållet är ju sakligt och utan värderingar, vilket den ska vara då vi ännu inte spelat det. Vi kommer hursomhelst recensera det på samma villkor som alla andra spel. 08/11 Känns som FZ är lite bias när dom rapporterar om detta spelet bara för dom är vän med Lejonhuvudet. 08/11 Då ryker det direkt :) Fick vibbar av Deus Ex: Human Revolution, men eftersom det är turn based, så går det bort. Gillar dock Square Enix GO-seriestuket. 07/11 Ser faktiskt riktigt grymt ut. Mystiskt på nåt vis, fantastisk grafik. Xcom Stridssystem? Är stoyrn bra kan det nog bli riktigt bra. 07/11 Gillar vad jag ser, snyggt. 07/11 Ok, det där var långt över vad jag förväntat mig av spelet. Har trott att det kommer bli ett magplask men nu är jag försiktigt possitiv till spelet :) 07/11 Ser så fram emot att få spela RoR. Detta är en ny spelstudio som kommer gå långt :D Lejonmannen är så otroligt engagerad och dedikerad i det han gör. Så kul att vi får fler spelstudios från Sverige. HEja HEja!! 07/11 Ja med tanke på att det är indie, så upplever jag av det jag sett att spelet befinner sig på en gräns. Hoppas dom tar sig över på rätt sida. (Det gäller främst animationer och grafik). 07/11 Ja, det stämmer. Synd att det blev så men dom löser det efter ett tag! 07/11 Spännande. Gameplay-sekvenserna ser riktig bra ut, men mellansekvenserna och story-segmenten känns (utifrån det lilla vi fick ta del av här) lite styltiga. Definitivt trailerns gameplay som fick igång mig. 07/11
Skicka en rättelse