Som du, eh, längtat?

Grattis, Mass Effect. Idag är det N7-dagen och det firar vi i forumet med att snacka gamla goda minnen från Bioware sci-fi-saga. För de flesta brukar inte goda Mass Effect-minnen vara synonymt med Andromeda, den fjärde delen från i fjol som snabbt blev seriens svarta får.

Nu har i alla fall spelet bumpats upp till 4K på Xbox One X, då den 1,68 GB stora X-patchen smugits ut så här under N7-dagen. I år kanske det inte finns mycket att fira. Även om Bioware har team som jobbar på mer Mass Effect (och Dragon Age) riktas fokus just nu mot Anthem.

Men därefter? Dragon Age 4? Mass Effect 5? Vi ska nog inte räkna med Andromeda 2, dock...

När det gäller gamla BC-spel så är det Microsoft som gör emulatorn och kan uppgradera rendreringen genom att ändra inställningar, så om det händer handlar det om andra utvecklare... 09/11 Spelat Trilogin ca 7 ggr, 100% på varje, + massa ME3 coop (good times) så har nog lätt över 1k timmar i trilogin. Läst alla 3 (inte 4) original böcker. Har mycket merch och anser mig själv vara ett relativt stort fan av serien... Iaf, Jag var både otrol... 08/11 Flera här snackar om buggar men har lirat PC versionen i 25 timmar och inte stött på någon bugg. Iofs har jag bara lirat på den senaste patchen (1.10 har jag för mig?) så det kanske är därför. Grafiken är riktigt fin, det finns massor att göra, storyn... 08/11 När Rutger Sheppard räddade universum var en fin dag. _Som _jag hade spelat. Rutger hade varit ute och flugit så länge, scannat alla planeter, gjort alla uppdrag, mött alla karaktärer och sen smäller vi av sista story uppdraget! <3 Faktiskt så valde jag... 08/11 Var lite därför jag köpte xbox one x så detta ska spelas igen. Men tycker spelet är grymt roligt. Kritikern är inte befogat för mig 08/11 Det finns inga pengar i första spelet. Andromeda säljer antagligen fortfarande kopior. Alltså blir det att patcha Andromeda. 08/11 N7 day! :D Mass Effect har berört mig och många av mina vänner på ett mycket positivt sätt. Väldigt bra spelserie i mitt tycke. Hoppas på en fin framtid med mer Mass Effect! BioWare N7 Day 2018 (https://www.youtube.com/watch?v=VjJcP-od8hw) 08/11 Varför ens patcha spelet när dom har i stort sätt övergett spelet och avbrytit utvecklingen av all DLC Dom kan lägga ner tid på annat, som att patcha upp första spelet ;) 08/11 Ett riktigt sk*tspel, ej värdigt dess namn. Varför ens förlägga spelet i en annan galax, det är ju inte direkt som att man sett allt och gjort allt i Vintergatan? Istället för ett obskyrt sidospår varför inte bara låta det gå 100-200 år och låta oss for... 08/11 Varför skulle de patcha de andra spelen? Get real, son. 08/11
Skicka en rättelse