Inte nog med det – fullversionen släpps snart!!

Efter nära fem år – ett halvt decennium – tar DayZ det evolutionära klivet över till beta. Inte nog med det – utvecklarna tänker släppa version 1.0 innan året är slut.

Utvecklarna berättar att man släppt en experimentell version 0.63 av överlevnadsspelet, och med det ändras beteckningen från "alpha" till "beta". Om allt går som planerat släpps en stabilare 0.63 beta-version i morgon. I denna uppdatering ingår nyheter och förändringar för basbyggande, fordon, hur spelaren rör sig, med mera. Samtidigt lanseras mod-verktyg, fast dessa betecknas "exmperimental" tills vidare.

Bortåt 600 buggar och problem står på todo-listan innan version 1.0 är redo för release, skriver utvecklarna och lägger till att man har gott hopp om att hinna fixa detta innan året är slut. Man understryker att det inte finns tid att få med allt tidigare utlovat innehåll, att detta kommer läggas till i senare uppdateringar.

DayZ 1.0 alltså. I år. Ja, 2018.

Finns servrar som bygger på exakt det du pratar om. The village heter den. Alla hjälps åt att hålla en stad rullande. https://youtu.be/sTJK5oXaeIE 08/11 Tyckte alltid potentialen i spelet för min del var idén att tillsammans försöka återbygga världen, jobba tillsammans. Tyvärr inget spel som riktigt lyckats locka med det än så länge, slutar alltid med en j-a pvp-sörja istället och totalt ointresse från... 08/11 Ja det kan jag hålla med om. Det var bättre när utvecklarna satt och pulade med sina spel utan en massa yttre åverkan och åsikter och vips så fanns spelet klart i butiken. Det visar väl i viss mån att spelutvecklare idag inte är lika självsäkra som förr... 08/11 I min värld gör man ett spel ordentligt. Klart. Som förr i tiden. Och sedan släpper det. Att dom har suttit och "finslipat" spelet i 5 år tror jag inte många bryr sig om. Redan fail 08/11 Jag har väldigt svårt att tro att de blir klara med spelet innan året är slut. De har svikit alla andra löften de har gjort till den grad att de ett tag (fram till nu) slutade att säga när de skulle vara klara. De har även ett väldigt hårt modererat Ste... 08/11 Men har dom löst zombies så att dom faktiskt funkar bra och inte laggar fram genom dörrar och väggar? Samt deras pathfinding var ett skämt och hit detection funkade så där. 08/11 Sättet de, framförallt huvudskaparen Rocket, hanterat utveckligen är skamlig. Kom med massa löften om att det skull vara klart snart och sen när han gjort sina miljoner smet han... är väldigt besviken på hur allt hanterats, känns mer som ett hobby proje... 08/11 @Evilof: Vissa verkar tro det iaf. :'D 08/11 Jo, gillade att smyga runt bland buskarna och stalka andra spelare. Är ett sådant spel som jag av någon konstig anledning kan sträckspela utan "lagkamrater". Får ta upp det igen. 08/11 Imorgon? Tror det när jag ser det, de har väl sagt "snart släpps beta" i över ett år (om inte mer nu). Lär väl ta en kik åtminstone, har haft mycket kul med DayZ så. 08/11
Skicka en rättelse