"V" som i Victory?

Calle har ännu inte satt betyg på Battlefield V, men väl tyckt till en masse om Dices WW2-skjutare. Ännu är betygen få överlag, men de som finns vittnar alla om samma sak: Battlefield V tycks vara ett väldigt bra spel. Snittet hos Opencritic? 86. Och pc-versionen hos Metacritic? 85.

Snitten är talande då samtliga betyg ligger mellan 80 och 91. Press Start ger spelet 9 av 10:

Battlefield V retains heart in its single player War Stories mode and variety in its multiplayer modes.

CGM, 8 av 10, lyfter fram det faktum att Dice har lyssnat på kritiken och tagit till sig den.

I have a lot of faith in Dice as a developer and they have delivered a fantastic shooter this year with Battlefield V after listening to their community and taking their feedback seriously.

Ännu är det som sagt relativt få betyg satta så det återstår att se hur det slutar för Dice, men första intrycket vittnar åtminstone om något mycket bättre än Battlefront II-stormen. Argaste konkurrenten Black Ops 4 snittar på 84 hos Opencritic, så den betygsduellen är hittills jämn.

Mycket bra spel av de fåtal timmar jag spelat. Men jag saknar att tanks och flygplan spawnar i "mainbasen". Tycker inte det passar i ett Battlefield spel att flygplanen spawnar mid air. Förstår inte varför de slutat med det systemet, jag spelade dock... 11/11 "V" som i Vagina? Japp, om vi ska tro tidiga kommentarer. 09/11 Betyg säger ju mycket.. Ni satte ju själva en 4:a och "mycket bra" på Battlefield 1 som var allt annat än bra. Det är okej, men fortfarande buggit och obalanserat. Då ska det omöjligt kunna få "Mycket bra". Spelet borde inte ens få det idag och ni gav... 09/11 Jag tror att marknadsanalytiker levererar analyser kring vad som slår brett, vilket av naturliga skäl inte alltid matchar med enskilda individers personliga smak och tycke. Sen tror jag, helt ärligt, att Dice gör ett spel de tror på. Något de själva gil... 09/11 om det är en bra produkt och det får bra kritik o allt, så kmr väl det i längden sälja. Allt fram tills nu närmsta månaden har ju just påpekat på motsatsen och såg ut att bli en riktig flopp, men ärligt talat ser det faktiskt nice ut nu när jag tittar... 09/11 Ahh jo, men Battlefield har på senare tid inte gått för det realistiska. De har alltid prioriterat att spelet ska vara roligt framför realistiskt, men fortfarande autentiskt såklart. Det är i alla fall min bild. Realism kan ju göra spelet mindre roligt... 09/11 Siade samma marknadsanalytiker att BF:1 skulle bli en dunder hit då också eller? Man behöver inte överdriva realism, iaf inte så där långt. RO2 gubbarna går/gick på styltor och spelet i sig är nischad(!?) till och vara hardcore. Du sa själv tidigare att... 09/11 Jao.. Låter väl inte helt orimligt? Tror det finns många serier som tjänar bra på att vad inkluderande.. T.ex. Overwatch skulle jag tro säkert är iaf 15% kvinnor antagligen mycket på grund av spelet är väldigt allmänt inkluderande i sina teman.. Det är... 08/11 Är väl under snitt för Battlefield serien skulle jag tro? Om än mer eller mindre vart dom brukar hamna... Så vet inte om jag skulle säga succé... Det är bra - men det borde Battlefield vara van vid. 08/11 Nog en enkel marknadsanalys. Annars skulle Red Orchestra 2 också sälja tvåsiffrigt antal miljoner. 08/11
Skicka en rättelse