Än finns det tid att köra klart storyn innan online-äventyret börjar.

Red Dead Redemption 2 har hunnit bli två veckor och har man legat i början man kanske närma sig slutet av storyn. Eller så har man lagt all tid på att jaga, fiska och hitta hemligheter. Oavsett så måste du snart ta ett aktivt beslut om huruvida du vill fortsätta ditt eget personliga äventyr eller möta upp polarna i multiplayer.

Det har snackats länge om en beta i november för Red Dead Online och under ett investerarsamtal bekräftade Take-Two att det fortfarande är tanken. Deras exakta ord var "slutet av november" så än har du några veckor på dig att skaffa dig en snygg bävermössa.

Rockstar har varit ganska så tystlåtna kring vad onlineläget i Red Dead Redemption 2 kommer att innehålla. Det har ryktats om ett battle royale-läge och tittar man på grundspelets fokus skulle vi bli förvånade om inte basbyggande, och underhållet av samma bas, kommer att vara en stor del.

Vad skulle du vilja kunna göra i onlineläget?

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!
Antar onlineläget blir precis lika dåligt som för GTA! Inte så konstigt kanske då spelen är copypasta av varandra. 09/11 Har Story på 62%, känns ju som det börjar dra ihop sig mot slutet. Men jag löste det. Man kan trycka start när det laddar så kommer menyerna upp "bakom" laddningsbilderna och sen får man gissa sig fram bland menyerna, göra en ny save och ladda den istäl... 09/11 Jag spelade inte online i ettan (blev inte konsolist förrän flera år efter att RDR släpptes så MP var inte så hett) så jag har ingen aning om vad man ska förvänta sig? Lär ge det ett försök iaf, någon gång när jag är klar med spelet. 09/11 Kul att du tycker det är ett så fantastiskt spel. Själv tycker jag det var ett okej spel, men alldeles för segt när det kommer till transportsträckor och animationer. Plus en rätt usel kontroll och massa resurssamlande. Jag föredrar ettan. Tycker fortfa... 09/11 Nej, Din stakars sate. Fan vad surt alltså. Hoppas det löser sig. Hur långt hade du kommit? Många timmar nedlagda eller? 09/11 GTA Online och GTA V är helt separerade instanser så alla eventuella ändringar som görs i online-delen ska inte påverka singleplayer och tvärtom. 09/11 Visste inte ens att det skulle komma ett onlineläge. Ja, låt då för böveln spelet få förbli helt orört för den som inte vill delta i det. Inte en massa tvingande nerfningar av vapen osv. 09/11 @jOnÄTÄn: .... xD Det går inte att jämföra Rockstar-spel och "vanliga spel". Kastar in ett onlineläge till ett spel med 1 % av den content och kod som Rockstar matat in i Red Dead Online (?). Klart det är enormt mycket bugs och glitches som kan uppstå.... 09/11 Skulle snarare gissa att det har med tajming att göra. Först släpper de singleplayer som alla sedan sitter och nöter. Lagom tills folk lärt sig hur spelet fungerar och testat runt det mest släpper de online-delen. Blir lite som att släppa en DLC lagom... 09/11 Är det ens i närheten av samma svammel som GTA Online så kommer jag undvika det som pesten. Kampanjen i sig är redan ett av de bästa spelen (om inte det bästa) jag någonsin spelat. 09/11
Skicka en rättelse