Bättre prestanda utlovas.

Star Citizen är på väg mot alpha-version 3.3, och det står nu klart att den ska släppas någon gång i dag. Det berättar Chris Roberts i det senste videoavsnittet Around the Verse som släpptes i natt.

Den stora grejen med version 3.3 är Object Container Streaming, en teknik som ska förbättra prestandan avsevärt. Det bygger enkelt uttryckt på att spelklienten och servern kommunicerar med varandra om vilka objekt som behöver finnas laddade i klienten för tillfället. Tekniken ska frigöra resurser i datorn och på så vis förbättra prestandan.

Andra nyheter i patchen är FoIP, som ger din karaktär din egen ansiktsmimmik live via webbkamera. Med mera – hela innehållet, plus snack om framtida uppdateringar, i streamen ovan. Roadmappen för Star Citizen läser du här.

https://robertsspaceindustries.com/comm-link//16849-Anniversary-Promotion-Free-Fly-Details Testa nästan alla skepp/fordon helt gratis (olika varje dag), från 23 november till 1 december :) 16/11 https://robertsspaceindustries.com/telemetry Klicka på en ruta(om du har mobil), eller håll musen över en så får man se lite data :) Lite kul att de har börjat med Telemetry i spelet för att läsa av vilken hårdvara som används. Lite synpunkter om det... 10/11 @crilloan: Du hittar det här: https://robertsspaceindustries.com/account/pledges Efter du loggat in klicka på "account" och sedan i sidomenyn som poppar fram välj "My Hangar" 10/11 Spelet flyter på betydligt bättre nu än tidigare, och jag har inte haft en krasch eller liknande problem under de 4 timmar jag hunnit testa hittills! Dock känns spelet fortfarande väldigt opolerat, kontrollerna är problematiska mest hela tiden och jag... 10/11 Det var ju ett tag sedan så det kanske är bäst att fråga supporten, de har rutin på sånt. Det är bara att gå in på supportsidan (https://support.robertsspaceindustries.com) och välja "Submit a request". Hoppas du hittar pledgen. 10/11 Kände likadant som du, känns som dom sneglat lite på Sea Of Thieves och tack vare det fått till ett mycket bättre flyt. 10/11 Har bara hunnit med att småtesta 3.3 nu på morgonen och första intrycken är att det är rejäla prestandaförbättringar! Ser fram emot att testa ordentligt senare i helgen! 10/11 Tycker spelet påminner mycket om Sea of Thieves. 10/11 Nu kan man även köpa nya skepp med ingame valuta. Hunnit med att testa ett gäng nya rymdbåtar, ganska nice faktiskt :) 10/11 Duh! Vet att jag gjorde en pledge 2012 men var dum i huvudet o skapade mitt konto o loggade in först idag... Hur f@n kan man hitta sitt pledge? tror att jag betalade genom Amazon? men kan inte hitta historik längre än 2018 Nån som har ngt tips? OnT Ser... 09/11
Skicka en rättelse