Klockar in på hela 54GB.

Fallout 76 släpps nästa vecka och den spelbara betan har kantats av problem och smärre missöden. Inför skarp release har Bethesda förberett en dag ett-patch som förhoppningsvis ska lösa många av de problem som spelare har upplevt. Det smått ironiska i sammanhanget är att den råkade bli större än det faktiska spelet.

Patchen som klockar in på smått otroliga 54GB förväntas lösa många av de problem som uppdagats under betan och förhoppningsvis även råda bot på än så länge oupptäckta buggar. I väntan på att patchen ska laddas ner kan du ju alltid kolla in första timmen av spelet eller läsa några av våra gamla Fallout-recensioner.

Skicka en rättelse
@Voorhees: Tvingas de släppa en dag-ett-patch till release så har det inget med betan att göra. Då är spelet färdigproducerat för utskick men i fel version. Annars hade de patchat spelet innan release. De har alltså inte tagit in informationen från beta... 21/11 Jo det är ju så, men tror inte alla tänker på det. Samma gäller ju digitala downloads, som filmer, musik där du faktiskt har filen på din dator (typ ladda ned album som du köpt från CDON). Problemet med då t.ex. Fallout 76 är ju att det är ett krav att... 12/11 Fast nu jämför du ju äpplen och päron. Ett Playstation 1-spel går ju att spela om därför att du äger konsolen fysiskt och du äger fysiskt kopian av spelet. Du har inga externa beroenden till avtal eller leverantören. Apple TV är en tjänst där du ingår... 12/11 Nope, har förbeställt och är otroligt hype inför Onsdag. Det finns en del buggar men efter varje beta-session har jag bara velat fortsätta, så det är helt klart ett roligt spel. 11/11 Alltså uppemot 600 spänn på PC för ett spel som troligtvis kommer att befinna sig i B.E.T.A. under en lång tid framåt? Dessutom verkar spelet vara rätt tråkigt. Nej jag håller nog hårt i plånboken och hoppas att de flesta andra gör detsamma. 11/11 https://i.imgur.com/Bn53sPH.jpg 11/11 Japp, det allra mesta brukar skrivas över, kanske tar några få GB extra ibland. I det här fallet kan det vara annorlunda då det verkar som spelet är halvfärdigt så dom kanske måste lägga till en massa saker. Men samtidigt har dom ju systemkrav att hålla... 11/11 Håller med jobbigt men så är det 11/11 Nej, är nog inget som kommer rättas till. Det är antagligen så de byggt upp sitt integrations- och leveranssystem, och det används även i deras andra spel, vad jag vet. 11/11 Jag sa inget om att det skulle vara fattiga ;) Inte iheller sa jag att detta var anledningen till varför de beter sig på detta viset..jag kom dock med ett förslag på vad det kan bero på.. och lite basic om hur man sköter ett företag ;) *Stooor kjaaam*... 11/11