Första Crackdown är dessutom gratis att hämta och spela.

Under X018 gjordes det klart att Crackdown 3 kommer att finnas tillgängligt för Xbox Game Pass-prenumeranter samma dag som spelet släpps på hyllan. Vi fick även en första titt på Wrecking Mode, ett multiplayerläge som delar upp spelare i lag om fem och låter dessa sedan göra upp i spelets destruerbara miljöer. Vid lanseringen kommer två kartor erbjudas: Blackout Zone och Nova Station.

Crackdown 3 släpps den 15 februari nästa år och kommer att vara en Xbox Play Anywhere-titel som stödjer crossplay mellan Xbox One och Windows 10. Som en extra bonus kan Xbox One-spelare dessutom hämta och spela första Crackdown utan kostnad.

Skicka en rättelse
Hah! Bullshit. Tror du på allvar att dom skrotade en sån gamechanger bara för att dom tog bort onlinekravet? Tror nog MS ska skatta sig lyckliga över att folket ville ha bort onlinekravet. 13/11 Mja, nu var det ju som så att det hängde på att konsolen alltid hade tillgång till online om det skulle fungera men det blev ju ett enormt ramaskri från Internet när det presenterades i samband med att Xbox One avslöjades så de fick backa på det, och... 12/11 Hade det funnits i den kapacitet MS lovade hade One X varit överflödig. 12/11 Det är ju ingen som vet hur Crackdown 3 är då det inte släppts ännu, men det är en populär punching bag för diverse Internet-krigare ;). Enligt Internet så skulle cloud destruction vara hittepå och CD3 blivit skrotat minst en gång om året. Det är som... 12/11 Jasså? Det har inte funnits tidigare menar du? 12/11 Kan nån förklara vad det är som lovats men inte uppfylls? Är det.nått medsom förstörbar miljö? Har ingen koll på crackdown faktiskt. Förrutom 1an till 360 det gillade jag faktiskt. 2an fick jsg aldrig chansen att prova var det inte samma spel som 1an?... 12/11 De gjorde helt enkelt en Mullenö (Mulyneux). Episka visioner men sen visar det sig vara oerhört svårt att förverkliga och får då dra tillbaka på mycket 12/11 Mmmm.... Men tydligen inte som tidigare lovats. Tidigare var det ju sagt att det gällde hela staden, inte bara på en mindre karta. Sen var det ju även nämnt att all debris av förstörda byggnader skulle lämna på marken också, vilket också verkar vara bor... 12/11 Motorstorm släpptes i Japan 2006 till PS3. Det här spelet ser betydligt fulare ut... Ja, jag vet att man inte ska jämföra spel från olika genrer, men det ger en perspektiv på hur föråldrat det här spelet ser ut. 11/11 Haha, typ. Och då var agents of the mayhem inget toppenspel även om det var underhållande. 11/11