Och på PS4 och Xbox One om några veckor.

Nyligen lanserade Thronebreaker: The Witcher Tales fick ett varmt mottagande av kritikerna, som uppenbarligen gillade CD Projekts Gwent-avstickare. Initialt släpptes det bara i polackernas egna digitalbutik Gog.com, men nu har det också dykt upp på Steam.

Jocke och Gustav onsdagsstreamade Thronebreaker nyligen.

Priset är ungefär detsamma i båda butikerna – i trakterna av 270 kronor – så vilken du föredrar är upp till dig. Medan du funderar – läs vår recension!

Just ja. Thronebreaker är på gång till PS4 och Xbox One också. Den 4 december, för att vara exakt.

Jag försöker inte "lura" någon alls. Sen bryr sig majoriteten inte om Gwent till att börja med så det är ingen big deal. Jag är iaf inte en soy boi som konsumerar allt som mitt favorit spelföretag skapar. 13/11 Försök inte lura folk att köpa Steam versionen som är sämre än den på GoG. Kan hända att Gwent multiplayer inte släpps på Steam. 13/11 GoG har ju sitt "FckDRM" som dom håller sig fast vid Skulle vara fel av dom att låsa sina spela på sin egna platform och tvinga folk att köpa där. Är det inte typ också som ett DRM? Dom skulle få för mycket backlash om dom låste det :) 13/11 Hoppas inte CD Project Red gör på detta vis med kommande CyberPunk 2077, att släppa spelet först på GoG och sedan på Steam. Eller kör en greedy--EA och gör det exklusivt i sin egna plattform endast. 13/11 Ju mer platformar det finns tillängligt på, the better. Och anledningen varför man inte får Gwent grejs från steam versionen är ju för att Gwent inte existerar på steam, enbart gog Spelet kom nyligen ur Beta, så det är väll en tidsfråga innan det också... 13/11 Låter som ett spel för mig! Jag är kass på svåra spel :D Verkar rätt mysigt spel, det spelar ingen roll att man inte har lirat Witcher innan va? 13/11 Varför finns det nu på Steam? Är det pga att spelet sålde dåligt eller skulle det originellt komma dit? Förövrigt vill jag säga att spelet är alldeles för lätt. Alla strider är lätta och det är jättelätt att hitta resurser på kartan så det finns ingen... 13/11 Det var en retorisk fråga :) En meme kan vara vad som helst som blir populärt och delas ut på olika forum som t.ex. Interwebs. 13/11 Finns det någon klar definition? I det här fallet är det ju dock rätt simpelt, tre textrader med samma upplägg och samma bild av en förvånad pichachu. 13/11 Vad är definitionen av en "meme". 13/11
Skicka en rättelse