Sony skippar E3 2019, Battlefield V, Ray Tracing, Mutant och Command & Conquer – Allt i en fullspäckad kvällssändning, enligt efterfrågan.

FZ:s stora pubquiz gick av stapeln på Nerds Bar i Stockholm, fredagen 16 november. När vi ändå var på plats tänkte vi passa på att sända Fräcka Fredag live därifrån – en kvällssändning som vi vet att många av er efterfrågat.

Hade du inte möjlighet att själv dyka upp på Nerds, missa inte reprisen av den här specialsändningen!

Till alla er som hade vägarna förbi Nerds bar, tack för att ni kom!

Skicka en rättelse
@Carl Johansson-Sundelius: Ah, just det ja! Då hoppas jag att ni drar er ner till Malmö, behöver ni en översättare är det bara att hojta. 19/11 @bellyman: Kappa Bar ska öppna i Malmö! 19/11 Det planeras nya träffar framför. Frågan är bara var den ska hållas haha. Info kommer givetvis när det börjar bli dags. 19/11 Riktigt kul event, lätt värt att åka tåg i 4 timmar för (bara därför, lovar). Calle nämnde något om att det skulle öppnas ett liknande ställe här nere i Lund, hoppas det blir något liknande event då! 19/11 Det här är ändå topp 3 med hela kvällen. Och då var det en jävligt bra kväll! :) 17/11 Grymt jobbat alla på Redaktionen, ta inte åt er av allt gnäll. Ljud var bra ingen mic dog och vad spelar ett rutnät för roll. Det är LIVE och ingen jädra inspelning... allt kan hända :D 17/11 Tycker ni gör det riktigt bra. Ett tag var ljudproblemen och jockes frustration lite av ett running gag. På sistone har i alla fall inte jag märkt några problem, att det blir lite rock'n'roll on location är bara skoj. 17/11 Ja, så klart, men när ni kör Fräcka Fredag live från undergångsbunkern kanske man får ta ett rutnät här och ett rutnät där. Hade ni haft det från studio 57 eller någon av de andra där på Kungsgatan varje gång så... 17/11 😆 17/11 Jag tycker inte att det var något direkt fel på ljudet? Rutnätet blev ju mest en kul grej, det är ju värt det bara för att se hur nervös Jocke blir när han inser att det är strul ;) 17/11