I världens längsta teaser trailer.

Square Enix har utannonserat deras kommande expansion Shadowbringers till deras populära Final Fantasy XIV Online. Det nya äventyret är planerat att släppas någon gång under sensommaren 2019, vilket i nuläget kan verka lite väl långt bort. Däremot är det inte helt omöjligt att vänta sig att en beta till expansionen kommer släppas någon gång därimellan.

Det kommer även såklart en massvis med spännande nyheter såsom nya spelbara raser, nya jobb, mer levels nya quests och ett “World Visits System” som tillåter dig besöka andra servrar.

Här kan du spana in vad som kan vara världens längsta teaser trailer, på hela tre minuter.

Skicka en rättelse
@Lightvision: Här har vi en medlem man känner igen ifrån Odin. Kul att se dig på FZ! :D 21/02 Välkommen till Final Fantasy XIV! Skoj med nya spelare. \o/ 20/02 Jag köpte det igår och testade för första gången. Verkar trevligt. Känner mig helt lost nu i början. Men som tur är fann jag @zimpan som kunde svara på frågor. Valde servern Odin. Kör nån elf historia thaumanånting :) Har kört wow i ca 12 år till och... 20/11 Har många gånger funderat på att återvända till detta spel då jag tyckte det var jävligt mysigt. Spelade lite efter att det släpptes, hann precis bli white mage innan jag och mina vänner la det på hyllan. Om det blir aktuellt att ta upp detta spel igen... 19/11 Spelar det dagligen själv. Spelat sen det var 2.0 var släppt och nu raidar jag runt 2-3 dagar i veckan och spelar på phoenix 19/11 @Luciphear: Kan rekommendera servern. Vi har en svensk guild där som brukar ordna events i Stockholm och Göteborg. Ett riktigt trevligt gäng :) 19/11 Dark Knight för min del! Har en lv63 Paladin men det är mest bara lite tidsfördriv vid sidan om. :) Lich för tillfället. Första servern jag var på var Cerberus, sedan Zodiark, och nu Lich (vänner hit och dit, som nu alla slutat spela). Funderar lite hur... 19/11 @Luciphear: Kör PLD på Odin, har alltid varit min main klass. Älskar alla skills klassen har också, så jag fann favoriten redan från början :D Vad kör du själv för klass, samt vilken server? :) 19/11 Varför inte, vore kul att se vem som spelar vad, och vart alla befinner sig! (Passar på att fråga då, såg du gillade att köra tank. Någon favorit? Och vilken server?) :O 19/11 Ni skriver "sensommar" i artikeln men de anger "early summer" som releasedatum i videon. 18/11