Brasklappen: de här siffrorna baseras enbart på brittiska och fysiska säljsiffror. De visar således inget globalt perspektiv och inte heller hur bra de här spelen sålde digitalt sett.

Med detta ur vägen, att Spyro Reignited Trilogy – som samlar tre plattformsäventyr från 1998–2000 – säljer bättre än ett nytt Fallout är ändå iögonfallande, men också i linje med hur kritikerna och spelarna tagit emot Fallout 76. Med de glasögonen på är det inte lika förvånande.

Eurogamer rapporterar ändå om att (än en gång, fysiska) Fallout 76 sålde 82 procent sämre än Fallout 4 när det begav sig. Digitala spel vinner förstås allt större mark, men siffran är dramatisk.

Spyro å sin sida sålde briljant och för första gången sedan originalet (1998) toppar ett Spyro-spel UK-listan. Han gör dock det på grund av att Pokémon: Let's Go-siffrorna delas i två (Pikachu och Eeevee), för annars hade Nintendos nya Switchspel tagit hem förstaplatsen.

En tyngre start verkar Hitman 2 ha fått; det hamnar längst ner på topp tio. Återigen påminner vi dock om att listan är UK-lokal och enbart berör fysiska siffror. Hela sanningen framgår inte här.