Och det du vill spela är Grand Operations, eller Frontlines.

Fram tills idag, då Battlefield V släpps (för tredje gången), har filtreringen av spellägen i spelet varit ganska så bristfällig. Du har kunnat välja mellan Conquest, Grand Operations och en infanterifokuserad spellista som roterat flera typer regler. Nu har Dice gjort filtreringen mer finmaskig så att alla som snöat in på ett särskilt regelverk för slagfältet inte behöver beblanda sig med andra.

Frågar du oss är Frontlines en riktig höjde om du gillar intensiva strider. Matcherna inleds med att alla kämpar om en och samma punkt i mitten av kartan. När den är tagen flyttas målet fram, eller tillbaka, beroende på vilken sida som vann. När man pressat tillbaka fienderna tre gånger avslutas matchen med att tre mål ska sprängas, likt inledningsfasen i Grand Operations. Spelläget som visade grym potential i Battlefield 1 och som verkligen blommat ut i femman.

Och ja, Rush saknas. Det släpps i innehållsuppdatering 2 i början av nästa år.

Skicka en rättelse
Jamen då är det bara den rundan som har det gamemodet. Nästa karta som servern kör har ett annat gamemode. Nu finns det servrar som kör bara tex domination 21/11 Vad menar ni? Har använt server browsern där alla gamemodes funnits att välja....tryck på "advanced search" så får du fram gammal hederlig browser 21/11 Oh, nice! Det blir bara bättre och bättre. :) Och mer godis finns i horisonten! Jag och mina vänner har riktigt kul redan nu, men gillar att det kommer mer saker framöver. 21/11 Dags å kolla om någon fortfarande spelar BF1 :) 21/11 Dags för Origin Premier då, brukar oftast räcka med en månad eller så innan alla återgår till sina vanliga spel igen. 20/11 Hardcoremode :((((((( 20/11 Använde det jämt i BF1 sedan funktionen kom, hjälpte inte mot desertörerna :< 20/11 Det är lite Rush över det läget, 64 spelare dock. Frontlines är nog favoriten, men läget passar inte alla kartor lika bra. Fjell och Aerodome har jag roligare på när det spelas Domination, medan Narvik, Twisted Steel och Arras är bra för Frontlines. Ham... 20/11 Tricket är att be om order från gruppledaren direkt matchen startar. Händer inget inom 60 sekunder blir du befordrad och kan börja skrika ut order själv. 20/11 32 är alltid bättre än 64 om du frågar mig, 64 tenderar alltid att bli clusterfucks och okoordinerade röror till spelsessioner. Det gör också klart mindre om du flöjtar iväg med egen agenda och struntar i squaden, vilket givetvis innebär att 3/4 oftast... 20/11