Frivecka börjar på fredag.

Den stora 3.3-uppdateringen av Star Citizen nyligen togs emot väl på sina håll, bland annat för att prestandan förbättrades märkbart. Tätt i hälarna på den har alphaversion 3.3.5 släppts, och med den kommer en intressant nyhet – den fullstora planeten Hurston.

Med start i övermorgon, fredag den 23:e, börjar också en gratisvecka som i omgångar låter dig testa samtliga skepp som är i flygbart skick. Klockan 17 svensk tid varje dag blir ett antal skepp gratis tillgängliga i 24 timmar, då en ny grupp skepp tar vid. Så pågår det den 23-30 november.

En bra chans att testflyga skepp du kanske sneglat på men dragit dig för att köpa, då vissa av dem som bekant är allt annat än gratis.

Mer info om gratisveckan hittas här, och här återfinns patch notes för version 3.3.5.

Skicka en rättelse
Oki tack för svaret 👍 23/11 Du ska kunna ladda hem spelet ikväll, du kan inte ladda hem det innan FreeFly perioden har börjat. Hade för mig det var 17;00 svensktid som FreeFly skulle börja kväll. Om du prova redan nu så måste du vara tvungen att köpa ett gamepackage. Mer informati... 23/11 Hej måste man ha køpt ett av dem dær gamepacken før att flyga "gratis". Får inte laddat ner gameinstaller innan man æger ett av dem som jag upplever det : ( Ær ju vældigt nyfiken på det och hade det varit gratis vecka nu kanske man hade køpt det senare. 23/11 @Chiefen: Tror det är många som vill att spelet ska släppas, men det tar tid att bygga upp alla verktyg som behövs för att skapa planeter, stationer, byggnader, etc, och försöka fundera ut hur att ska vara sammankopplat. Spelet flyter på bra efter de... 22/11 Det är fortfarande "år" kvar för hela spelet. Men det är kanske bara ett år kvar innan vi får se helhet. Deras plan är att göra detta solsystemet, Stanton, färdigt innan de expanderar. Tanken med det är så att de kan färdigställa alla sina utvecklingske... 22/11 @almblad: Okay tack för förklaringen. Förvånansvärt att det hänger så pass i luften fortfarande. Hur känns det att spela, stabilt? 22/11 @Chiefen: För att svara enkelt, Ja. ;) Sandi Gardner höll på att försäga sig om något som kommer att presenteras under december, det har spekuleras om att Squadron 42 ska äntligen få ett releasedatum. Men det är inget som jag själv tror på att de kommer... 22/11 För er som är insatta: Hur långt ifrån en ”helhet” ser spelet ut och vara? Snackar vi fortfarande flera år innan ”gone gold”? 22/11 Jupp det är helt gratis, allt som behövs är ett konto på deras hemsida,och klienten ska kunna laddas ned från deras sida när det är FreeFly. Varje dag kommer att byta vilka skepp som man kan flyga med, och det är första gången man har möjligheten att... 21/11 @apanbajs: De brukar köra gratis test någon gång ibland. Tror det alltid vid dessa tillfällen går att använda alla skepp MEN kan inte säga med säkerhet att det faktiskt är så. 21/11