Ändå är det inte oktobers bäst säljande spel.

Det har framgått tydligt att det går "ganska bra" för Red Dead Redemption 2; spelet drog in 6,6 miljarder första helgen, det sålde i 17 miljoner ex på två veckor. Vill du ha fler skrytsiffror? Okej då, NPD Groups Mat Piscatella berättar att Rockstars Vilda västern-tvåa under sin första månad sålt tre gånger bättre än vad Red Dead 1 mäktade med för åtta år sedan. (Tack, Videogamer.)

Däremot är Red Dead 2 inte det bästsäljande spelet i staterna under oktober, den titeln kniper Call of Duty: Black Ops 4, berättar NPD Group. Å andra sidan släpptes CoD 12 oktober medan Red Dead 2 bara hade fem dagar att spela med då det släpptes 26 oktober. Assassin's Creed Odyssey, NBA 2K19 och Super Mario Party är andra storsäljare i USA.

Skicka en rättelse
@denza: visste inte att det fanns achievement/Trophy för lägst honor. Hmm, dags att ladda hagelbrakaren och gå douchebag! 26/11 100% completion nu efter en månads konstant spelande. Dags att jaga återstående single player-trophys. Bara en handfull kvar. Några stranger events kvar också. Fuck vad jag älskar det här spelet! 26/11 Finns hur mycket som Helst att göra efter spelet. Jag har så kul. Håller på att klara av alla challenges har cirka 20 kvar. Jag rånar, jag jagar gäng, jagar, och slåss i barer. Skitkul. Det kändes dock riktigt tomt i början efter man klarat av spelet... 23/11 Jag tycker inte alls det var långlivat. Alldeles för lite quester för min smak. Jag är på andra genomspelningen nu, startade den igår. Fanns som inget att göra efter man klarat ut spelet. 22/11 Spelat konstant i tre veckor nu. Säkert uppe i ett par hundra timmar men känner mig långt ifrån färdig. Ettan (som är ett av mina favoritspel ever) sträckkörde jag igenom samma helg som tvåan hade släppts, både challenges och story.. bara för att peppa... 21/11 Är ni säkra på att RDR2 mättes i bara fem dagar? NPD mäter inte efter när månader startar och slutar utan efter fyra- eller fem-veckors perioder som kan börja och sluta en bit ifrån månadsskiften. 21/11 Ah jo det kan jag förstå, Rockstar har alltid haft sitt eget sätt när det gäller styrningen och det brukar vara att antingen bryr man sig inte eller så blir man störd av det hela tiden, du är definitivt inte ensam om att bli störd av det. 21/11 själva känslan av att styra gubben och hela gameplay? spelar lite nya AssCreed på PC med Xbox one dosa, och styrningen är hur bra som helst där, fast det är konsol dosa. det är ps4 pro jag kör på, det laggar inte det är inga såna problem, det är styrnin... 21/11 Synd att du fick en dålig upplevelse men ja, tyvärr blir spelet lite handikappat på standardversionerna av Xbox one och PS4. Spelet är extremt krävande på hårdvaran och tyvärr hänger standarversionerna av konsolerna inte riktigt med så det blir framdrop... 21/11 RDR2 går till historian som det bästa spelet i historian då det fick 97p på all time score inom spel, nr två var god of war på 95p. Mäktigt som fan men helt rättvist då grafiken är fenomenal och hur verklighets baserat och troget spelet är är helt sjukt... 21/11