Vid midnatt är det dags att tömma plånboken igen – Black Friday är här, och handlare av alla slag sänker priserna och vi släpper kopplet kring våra betalkort och låter dem shoppa loss.

Eftersom vi gillar spel här på FZ tänkte vi tipsa om några av de större aktörernas Black Friday-erbjudanden. Men hårdvara är ju också trevligt, så ta gärna en titt på Sweclockers-medlemmarnas digra tipssida. Och inte minst – dela med dig av dina bästa tips i den här nyhetens diskussionstråd!

Xbox

Microsoft kör hårt på Game Pass: 10 kronor för ett pass osm gäller till 3 januari. Och 23 november - 30 december kostar 12-månaders Game Pass ner till halva priset. En månads Xbox Live Gold säljs för 10 kronor fram till den 30 november, och 3-månaders säljs 40 procent billigare den 22-26 november.

Spel som säljs digitalt reaas också, hur mycket varierar om du har Live Gold eller ej. Men det finns både Microsofts egna och från tredjepart, bland annat Red Dead Redemption 2.

Playstation

Sonys rea i PS Store liknar Microsofts, det vill säga rabatt på Playstation Plus och ett gäng spel, t.ex. Spider-Man, Black Ops 4 och Fifa 19. Och även Sony rear Red Dead 2. Rean är igång till klockan 9 på tisdag, den 27 november.

Steam

Höstrea kallas den, och det blir dagliga erbjudanden av allsköns slag. Du har fram till klockan 19 tisdag den 27 november på dig att handla. Om du inte redan äger allt på Steam sedan tidigare reor.

GoG

Även Good old Games är igång med sin rea och stoltserar med upp 90 procents prisavdrag, och det rör sig om mycket rollspel, utan DRM. The Witcher 3, Fallout: New Vegas, Kingdom Come: Deliverance, Divinity: Original Sin 2 och så vidare!

EA

Man slår på stort med reor på spel till Origins (pc), PS4 och Xbox One. Massor av spel, men inte Battlefield V, tyvärr.

Läsarnas tips