Lyfter det positiva, trots alla problem.

Mottagandet för Fallout 76 blev sannerligen inte vad Bethesda hade önskat. Men vid sidan av skäll och låga betyg finns de som gillar den nya onlinetolkningen av livet efter kärnvapenapokalypsen. Till dem hör David Lockwood, tidigare anställd hos Obsidian.

I ett Reddit-inlägg klargör han att han ser tydlig potential för spelet, och att han under sin väg till level 76 (japp) haft mycket kul. Till det positiva hör att andra han spelat med har betett sig riktigt bra.

In anycase, I'd say probably 3/4 of my time has been solo and 1/4 co-op with people I know or really good randoms I met online. I may not get into MMOs but I have tried to; and this has the most friendly and fantastic player base for an online game I have ever encountered. There is a real sense of personal fulfillment to drop off supplies for new players or offer them hints. Dropping some of the Million duplicate plans I have, giving out power armor frames, handing out purified water, Aluminum and .38 ammo. It is a real treat, the dopamine hits are real.

Samtidigt blundar han inte för att spelet lider av en stor mängd allvarliga buggar, och han listar ett stort antal av dem och föreslår ändringar. Men likväl säger han att han tänker fortsätta spela, och hoppas att andra också gör det så att Bethesda får monetär motivation att förbättra spelet så att det kan nå sin potential.

Vilket för oss in på frågan – vad tycker och tror du om Fallout 76? Och vilket betyg skulle du ge det i nuvarande form?

Skicka en rättelse
Dom har sagt att dom ska höja den mer sen fattade jag det som, och att den lilla höjningen nu var för att dom ville se så det funkade. Antar att dom är rädda att nåt ska paja varenda gång dom är inne och pillar i motorn, lite som att vara gisslan hos... 07/12 Samma här, har spelat en hel del och det är riktigt kul. Jag gillar iofs basbyggande och det är riktigt kul att se andra spelare utforska min bas. Stashen kommer höjas till 600 i nästa patch men även det är för lite imho. Däremot så har jag en irl vän... 29/11 Märks att många inte klarar av att se ett spel för vad det är och kan vara. Eller ser det i ett större sammanhang i relation till föregående spel. Lite som en kamrat som inte orkade spela FNW eftersom "man måste ju springa mellan olika platser och det... 27/11 Har spelat spelet non-stop efter det släpptes, tycker det är roligare än Assassins Creed Odyssey, och RDR 2. Spelet kan bli bättre, stör mig mest över är att fienderna droppar för lite ammo för assault rifles och machine guns. Sen borde stashen bli stör... 25/11 Stark 4a, har väl en 130h-nånting+ ingame just nu och loggade på det första jag gjorde denna lördagsmorgon :) 24/11 Det är klart att spelet som koncept har potential, men jag tycker inte man ska stödja sådana här hast-släpp direkt vid release, som utan att överdriva inte ens är i närheten av ett värdigt släpp. Har märkt den här trenden är stark i denna genre (samt... 23/11 av 10. Jag spelar spelet själv och gör det enbart på grund av att jag finner den enda gameplay-loopen (döda monster, hitta junk, gör bättre saker för att döda monster) rätt underhållande, men det kommer inte hålla. Det är som att de har tagit ett bord... 23/11 Efter att ha läst lite mer om engine och allt sånt så uppfattar jag det som att Bethesda är problemet inte deras engine. Moddare på tio personer kan uppnå bättre resultat på några år än Bethesda på 400 personer kan under 5 år utav spelproduktion om man... 23/11 Hmm...men det är ju miljö, lvl system och spelsätt som ÄR Fallout...om man ändrar dem vad är det då? 23/11 Har inte spelat det, men den negativa kritiken som spelet fått är sånt jag störde mig på redan i Fallout 4 och som verkar ha gått ännu längre i fel riktning i 76. Så chansen att jag någonsin provar är minimal. 23/11