Game Informer kanske vet en hemlis.

Att Nintendo gör sjukt bra spel är världen överens om. Priset för detta är att företagets egenutvecklade fullstora titlar tar lång tid att färdigställa. Fem år från Twilight Princess och Skyward Sword, och sex år från det till Breath of the Wild.

Men nästa Zelda-spel kan komma snabbare än så. Det spår åtminstone Game Informers medarbetare i ett samtal om framtiden för serien (samtalet börjar här). Sitens redaktör Imran Khan säger, med ett hemlighetsfullt leende på läpparna, att "nästa Zelda kommer troligen tidigare än ni tror."

– The next Zelda will probably be sooner than we think
– What is this, Imran – you know stuff?!
– I will talk to you guys off camera about stuff.

Samtalet fortsätter med antaganden om att spelet i fråga görs av Triforce Heroes-teamet och blir någon sorts co-op. Men det skjuts ner av Imran med orden "... not exactly."

Det verkar alltså som att Game Informer vet flera saker om nästa Zelda. Återstår att se om antydningarna bär frukt. Vilket om de stämmer inte ska ta så våldsamt lång tid.

Skicka en rättelse
@Freakon: det tvivlar jag inte på! :) 28/11 Så kan det nog vara, har dock för mig att jag har läst att det ska ha sålt över förväntan. Kan inte bekräfta det dock :) 27/11 Det tror jag gäller generellt för deras egna spel överlag :> Kavlitén tyckte jag var bra, det var bara innehållet när det släpptes som var en smula mediokert. Jag tror spelet hade sålt klart bättre med en prislapp som var hälften, nu är det nog mest inb... 27/11 Alright, kan förstå den reaktionen och jag har inte spelat från start. :) Spelar det nu och tycker att omspelningsvärdet är högt på banorna tack vare de olika mynten. Sen finns det remix på det. Kan förstå att många anser att priset är högt, speciellt... 26/11 Vilket är hutlöst dyrt om du frågar mig, det innehöll ju knappt något - åtminstone inte vid lansering. Spelet i sig tyckte väl de flesta om, men att betala 109:- för något som man spelade igenom väldigt fort kändes ganska ovärt för mig. 26/11 Menar ju såklart jämfört med konsoler ur samma generation. Ex Xbox one och ps4. 25/11 Mario Run kostade 109 kr, inte ens i närheten av vad ett Mario till 3ds kostar. Det är ju en klar skillnad på spelen mellan formaten men för mig är Run lätt värt sitt pris samt att det är skönt att betala en gång och få allt. Tycker att man märker av... 25/11 Jag var också lite skeptiskt i början till att vapnen går sönder men tycker sen att det var ett bra beslut av Nintendo. Det tvingar spelaren att vara dynamisk och lära sig olika sortsers vapen istället för att man hittar ”the one” 50% in i spelet och... 25/11 @uberpwnage2.0: Ja, det kan ju ligga något i att man i många fall samlar på sig massa vapen men sen bara använder ett par hela tiden. Variation kan ju vara trevligt. 24/11 @Mortaigne: Helt klart. Det är många gånger irriterande som sagt om man hittar ett vapen man vill ha kvar, men som sagt så är det också skönt att vapen försvinner ofta så man kan plocka på sig fler prylar och blir tvingad att testa något nytt. Gillar... 23/11