Odödlighet är något de flesta någon gång fantiserat om. I spelens världar har det dock inte stannat vid drömmar utan via fuskkoder och liknande har vi kunna leva ut våra osårbara fantasier. Att ett så kallad "god mode" finns i onlinespel med pvp är däremot knappast önskvärt.

Inte ens för den "drabbade", visar det sig. Redditorn Brogadyn berättar på just Reddit om sina erfarenheter i Fallout 76. Mot sin vilja har Brogadyn blivit odödlig och nu vill spelaren inget annat att dö, men fick först inget gehör alls från Bethesda. Brogadyn beskriver livet som odödlig.

My character currently is unkillable, and I mean... really unkillable. She can even eat a nuke blast to the face and be fine. There is literally zero ways that she can die even if I wanted her to.

Och, tillägger Brogadyn, "vilket jag onekligen vill". Buggen trädde i kraft vid omkring level 40 och spelaren börjar bli trött på att hålla sig till "tråkiga aktiviteter" då hen inte vill att "utforskandet eller pvp ska förstöras av mitt god mode".

Bethesda svarade först med ett standardsvar via mail, men har i tråden bett om att få mer information. Kanske kan Brogadyn till sist få chansen att bli en av oss vanliga dödliga? Till dess: