CD Projekt gläntar på dörren till den undre världen.

Blir Cyberpunk 2077-världen större än den i The Witcher 3? Det är en fråga man kan ställa sig, men när CD Projekt Red fick den av en spelare blev svaret ett ganska rimligt: Vi vet inte.

Åtminstone inte ännu. Teamet har förstås fullt upp att fylla Night City med häpnadsväckande vyer och meningsfullt gameplay. Detta hindrar dock inte svaret från att bjuda på kittlande inblickar. The Witcher 3 var "mycket plattare" av naturliga skäl, men i Cyberpunk 2077 blir det å andra sidan lika naturligt att bygga både uppåt och neråt. Levande komplex med lägenheter och affärer fick vi smak på redan i den långa gameplaytrailern, och nu nämner CDPR också den undre världen.

Smutsiga kloaker? Hemliga laboratorium? Vem vet vad som väntar oss därnere.

Skicka en rättelse
Visst, de får ju lov att brassa på med så många utforskningsbara höghus som möjligt, då nu miljön ska bestå av sådana. Men samtidigt är det ju lite tråkigt om inte storleken blir stor på markplan, för det ger ju alltid en mer vidsträckt känsla. Man ska... 24/11 Lite halvt orelaterad fråga, nån som vet/hört om man kan gå rampage på gatorna mot civila ala gta style ? Likslm reagerar folk på att man drar sitt vapen eller nåt man inte får göra ? Inte för jag tror jag skulle göra det men undrar mer om det går 😃 24/11 Varför dessa versaler? Ganska irriterande att läsa. Men trots det, förstår dig. Anledningen att jag älskar tex Far Cry 4, Red dead redemption 1 och 2 är att det finns enorma ytor där det är glest mellan människor och mycket plats att röra sig på. Plus... 24/11 Så spelet gör dig våt, men inte mycket annat gör det? Rimmar lite illa med resten av vad du skrev, kan jag tycka. :) 24/11 Verkar som att din shift och/eller capslock tangent spelar dig ett spratt. 24/11 WAAAAAH! Nej, men jag håller med. Witcher 3 världen var inte så stor egentligen. Visst tog det ca 10 till 20 minuter för att rida ifrån Nilfgaards läger till en by längst upp beroende på vilken väg man tog. Utgår ifrån Velen/Novigrad kartan. Jag tänker... 24/11 DET, är ingenting som jag NÄMNDE, ATT någon TVINGAR mig till något. Så, jag förstår INTE varför du tar upp det. DU, kanske helt enkelt bara blev TRIGGAD utav att jag INTE gillar CP2077, MEDANS, du gör det? Kanske? JAG, vill bara se, OM, det är NÅGON ANN... 24/11 Jag tror INTE att det är NÅGON som tvingar DIG att bli våt vid TANKEN på Cyberpunk 2077. 24/11 OKEJ 24/11 Jag vet att folk ÄÄÄLSKAR Cyberpunk 2077 osv. MEN, om jag får bara säga en sak så vill jag bara säga ATT, jag diggade Witcher3 kolossalt mycket p.g.a. öppna ytor så som SKOG och THIRD-PERSON. MEDANS, Cyberpunk 2077 är bara URBAN, klaustrofobiskt, och... 24/11