Är du redo att återvända till Boletaria?

Den 28 februari i år stängdes servrarna för långköraren Demon's Souls slutligen ned. Därmed försvann också en stor del av charmen och vad som gjorde resan till det gudsförgätna landet så minnesvärd. Just därför är det intressant att se initiativ som aktuella "Return to Boletaria", ett Reddit-evenemang som ämnar att locka tillbaka spelare för en chans att reflektera över gamla minnen, eller för att skapa nya.

Any and all online participation is encouraged! And even if you don't actively seek to engage in multiplayer, by simply playing the game online and leaving white phantom imprints, bloodstains, reading/writing/rating messages... or just being the occasional Old Monk boss, you will be making an impact that will help make Boletaria feel alive for all players, skriver trådstartaren Sentuh på Reddit.

Spelare från alla regioner kan ansluta till den privata servern, men det kommer tyvärr inte att vara möjligt för spelare från olika regioner att spela tillsammans. Gissningsvis handlar det om en gammal begränsning som är svår att kringgå. Instruktioner för att ansluta till servern hittar du också på Reddit – kom bara ihåg att ändra tillbaka ditt primära DNS när du vill spela något annat spel online.

Return to Boletaria startade i fredags och kommer att pågå fram till den 7 december. Kanske ses vi där?

Skicka en rättelse
Utan tvekan ett av de bästa spelen någonsin, jag köpte det på ren chans och brist på spel när det släpptes. Hade inte en aning om vad för sorts spel det egentligen var, och visste inte heller då att min syn på spel efter det skulle ändras totalt. 25/11 Inte om man säljer det till idioter som typ skaparna av castlevania gjorde till idioterna Konami. Borde snarare vara du får låna rättigheterna tills jag vet du inte ska ta dö på min skapels för du inte vill skapa spel längre. 25/11 @ThePeon: Så man ska inte få sälja rättigheter man äger? Sony fick dem ju inte genom något juridiskt trick utan något i utbyte, de betalade för utvecklingen och gav ut spelet. 25/11 Det är rätt vanligt att utgivarna äger rättigheterna, om dom har lagt ner pengar på projektet själva Sen är det ju alltid efter vad för kontrakt dom har skrivit. Det är också super vanligt inom musikindustrin, att utgivarna äger rättigheterna till artis... 25/11 @Godofcheese: Alltid trevligt det där hej jag skapa spelet min jag äger det inte längre. Det borde göras om det där att skapar du skiten så äger du rättigheterna till din skapels tills du dör även om ett annat bolag hjälper dig och släppa produkten. 25/11 Som jag har förstått det så äger inte From Soft rättigheterna till Demon's Soul, så det är helt upp till Sony Och vi vet att Sony kommer inte släppa det spelet från sin exklusivitet lista 25/11 From Software skulle ta o remastra detta spel och porta det till pc i stället för Dark souls Men man får inte alltid som man önskar. 25/11 Jag minns att det var total skräck när världen laddades om för att det kom en riktigt spelare som blev Old monk. Kanske dags att försöka ta sin andra platinum trophy nu då. 25/11 Häftigt, dessvärre så gjorde mitt demon souls beroende att jag kom till new game + 8, och blev trött på alla souls spel. Bra spel, men jag spelade för mycket. 25/11 https://bloximages.chicago2.vip.townnews.com/pantagraph.com/content/tncms/assets/v3/editorial/1/e4/1e47914a-14fa-11e0-97e7-001cc4c002e0/4d1e033320356.image.jpg 25/11