Super Smash Bros. Ultimate släpps till Nintendo Switch den 7 december, och förhandsintresset är massivt. Nintendo twittrar att det slår nya rekord i fråga om förhandsbokningar, både för Smash Bros-serien och för Switch-spel överlag.

Återstår att se om viljan att förboka översätts i antal sålda spel. I nuläget är Super Mario Odyssey det Switch-spel som sålt bäst (12,1 miljoner exemplar). Wii-titeln Super Smash Bros. Brawl är bäst i serien, med drygt 13 miljoner sålda ex.

Samtidigt har spelet redan läckt ut på vissa håll i världen, med massiva läckor av allt från hemligheter till soundtrack, banor och cutschenes, skriver Ars Technica. Nintendo sliter som djur för att hålla nätet fritt från spoilers, bland annat genom att försöka få bort läckor från Youtube. Men givetvis är det omöjligt att städa bort all info, så om du vill ha en spoilerfri upplevelse gör du klokt i att vara selektiv med var du läser dina Super Smash Bros. Ultimate-nyheter. Förslagsvis här på spoilerfria FZ, där du också läser recensionen kring releasen.