Är det verkligen sämst i serien? Rösta!

Batman: Arkham Origins är Arkham-seriens svarta får svarta fladdermus. Det fanns inte med i Return to Arkham-samlingen, där både originalet och Arkham City remastrades, och det ser av allt att döma inte ut att ingå i samlingen Batman: Arkham Collection heller. I den ska, förutom de två nämnda, även current gen-Batman: Arkham Knight inkluderas.

Sajten True Achievements har noterat Arkham Knight-samlingen på Xbox Store med release idag (!). Något officiellt tillkännagivande har vi dock inte, så hur det blir den saken och vilka övriga format (pc? PS4?) som får samlingen är ännu oklart. Vi lär få anledning att återkomma.

Vi gav visserligen Arkham Origins svala 2 av 5, och det är inte utvecklat av Rocksteady (som sägs ha ett nytt Batman på gång) utan istället av WB Games Montréal. Det är dock märkligt att utgivaren Warner Bros. ännu en gång väljer att låtsas som om Origins aldrig hände.

Skicka en rättelse
Tycker absolut det första spelet förblir det bästa. Jag gillade att man låste ner spelet till en plats på det sättet som man gjorde. 30/11 Asylum skulle jag säga tillhör förra generationens bästa spel. Utöver det har jag bara spelat den direkta uppföljaren (Arkham City?) och den tröttnade jag rätt snabbt på. Det blev för mycket fåniga sidouppdrag som bara blev dryga och tråkiga istället... 28/11 Asylum helt klart, miljön, introduktionerna utav alla skurkar och ett mycket starkt intro när Batman skall eskortera Jokern i fängelset. Allt kändes familjärt även om det var det allra första spelet i spelserien. 28/11 Har för mig att Arkham Asylum hade 3d-stöd på 360n. Jag hade precis skaffar projektor med 3d så det var ganska häftigt. Tyvärr dog 3d ut på spel ganska snabbt. Det är väl på gång på film också. Hade gärna spelat fler 3d-spel. 28/11 Tycker alla spel är bra. Origins är inget dåligt spel, det är bara väldigt dåligt "origins" spel. Det skulle ha varit gjort på ett annat sätt och inte copypaste. det passar inte alls in på så sätt att man är så avancerat precis som i city osv fast det... 28/11 Tycker Asylum var mästerligt och knight tröttnade jag snabbt på med allt bilåkande. Blev lite sugen på att prova origins nu, men såg att priset på Steam var väl lite sisådär. 28/11 Min medlemsrecension för City hittar ni här (https://www.fz.se/forum/trad/432106-batman-arkham-city). Origins problem är att det är för likt City, vilket i säg inte är något dåligt då City är ett bra spel, men spelet kommer knappt med några egna förbätt... 27/11 Arkham City för mig, helt klart. En större, bättre version av Asylum som i sin tur är det näst bästa spelet i serien. Oklart vad du menar med det fetmarkerade. Spelet är fixat och har så varit en längre tid. Även därför Steam-recensionerna har gått från... 27/11 För min del står det mellan Arkham City och Arkham Knight, och City vinner med en hårsmån. 27/11 Gillade faktiskt Origins, dock gillade jag mest DLC-uppdragen i det spelet. Cold Cold Heart var faktiskt rätt bra. https://www.youtube.com/watch?v=5eGy5jk5BTs Sedan var även soundtracket rätt bra till origins. https://www.youtube.com/watch?v=evqCxSAD-YA 27/11