Det har gått tre år sedan Batman: Arkham Knight och vilket som blir Rocksteadys nästa storspel tycks handla om två av tidernas mest ikoniska superhjältar: Stålmannen och Läderlappen.

Det har tisslats om ett co-op-spel med Batman (och Robin med flera) som ska bli Rocksteadys stora farväl till den superhjälte som studion slog igenom så kolossalt med. Det har dock också viskats om ett spel med Superman, och det vore otroligt om Rocksteady hade båda på gång.

Inför E3 startade ryktet om Superman: World's Finest (via Push Square), där vi inte hade så mycket att gå på förutom en suddig bild på den röda manteln som påstods vara en läcka inför E3. Något sådant spel fick vi som bekant inte se i somras, men nu har Superman: World's Finest dykt upp i Game System Requirements databas. De har haft rätt förut (läs: Devil May Cry 5).

Som du ser i printscreenen ovan får vi inte lära oss så mycket mer än det vi kan anta: ett actionäventyr som utvecklas av Rocksteady. Kanske kan detta vara ett av de tio (plus) spel som ska utannonseras under The Game Awards? Eller så får vi en Batman-comeback. Vem vet!?