Har det så äntligen blivit dags för Mark Darrah och resten av Dragon Age-gänget på Bioware att ta tummen ur och avtäcka Dragon Age IV: Tevinter? Det verkar (kanske) så!

I ett nytt inlägg på företagets hemsida passar Casey Hudson på att dela med sig av nyheter kring deras olika titlar och varumärken:

Lootpangaren Anthem har passerat alfastadiet och går nu att spelas hemma i utvecklarnas vardagsrum, vilket beskrivs som en uppskattad tradition på Bioware.

Casey Hudson uttrycker sin kärlek för N7 Day och passar på att påminna om 4K-patchen för Mass Effect: Andromeda till Xbox One. Hudson avslutar med en kryptisk mening om att det kommer mer från den älskade spelserien i framtiden.

The Old Republic-gänget är upptagna med att skapa nya världar och historier till den ömsom hyllade, ömsom utbuade MMO-titeln från 2011.

Och så äntligen Dragon Age! Det har varit oväntat tyst om spelserien det senaste året, bortsett från "Det kommer, det kommer"-uppdateringar från bland annat Darrah. Men i inlägget påstår Hudson att vi kommer få veta mer om nästa del i serien nästa månad. Vågar vi tro att detta innebär ett avtäckande på The Game Awards, den 7 december? Hoppas kan man!

Dragon Age is an incredibly important franchise in our studio, and we’re excited to continue its legacy. Look for more on this in the coming month (though I won’t tell you where to look…)