Då hinner ni kanske köpa mobiltelefoner, ni som inte har!

Igår vid lunchtid slängde det officiella Elder Scrolls-kontot på Twitter upp ett nytt inlägg, där de meddelar att den kommande mobiltiteln The Elder Scrolls: Blades försenas och släpps nästa år istället för i höst:

Blades avtäcktes som bekant på årets E3-mässa och tanken var då att titeln skulle släppas under hösten. Så har icke blivit fallet och vi får alltså snällt vänta på mer från TES-universumet. På annat håll är Bethesda upptagna med att släcka diverse bränder i Fallout 76 i nuläget. Huruvida detta har påverkat släppdatumet för Blades är oklart i dagsläget.

Kan säkert vara flera år sedan ja. Min tidsuppfattning är inte vad den än gång var. ;) Där ser man. 03/12 Fallout Shelter har genererat nästan en miljard senast jag kollade, säkert mer nu. Inte dåligt och klart attraktivt för en utgivare/utvecklare, speciellt om man ser till utvecklingskostnaden samt utvecklingstiden. Har svårt att se att dessa projekt tar... 01/12 @Soulless: Sen att det fortfarande finns studios som vill skapa spel och inte enbart en inkomst som vissa av de jävla mobilspelen som man ser 100 kloner av varje dag. 30/11 Är det verkligen så komplicerat? Rockstar kanske är nöjd med det de tjänar på sina produkter och marknad och inte strävar efter att maximera profit sålänge det går bra? Det må låta overkligt i dagens samhälle men vissa kanske är nöjda med "mycket" istäl... 30/11 Det är.. komplicerat. Det finns fortfarande anledningar till varför till exempel: rockstar slänger miljarder på att utveckla superdyra konsol-spel även om mobilmarknaden på papper är en otroligt mycket större både i användning och inkomst. 30/11 Måste ha varit ett par år sedan du läste det. https://newzoo.com/insights/articles/global-games-market-reaches-137-9-billion-in-2018-mobile-games-take-half/ Mobil är helt klart störst. 30/11 Så vitt jag vet har PC toppat ligan vad det gäller omsättning följt av konsolerna dom senaste åren. Kan tyvärr inte ge någon källa för jag kommer fasen inte ihåg var jag läste det (inte igår). =P Mobilspel kostar ingenting och mikrotransaktioner hittas... 30/11 Det bästa är att man får ett svärd i smitt stål om man skriver upp sig för early access... https://superkulmedia.imgix.net/media/catalog/product/5/1/515307-ridder-tresverd-54-cm.jpg?auto=compress,format,strip&w=300&h=383 30/11 @Fiddi: Mobil är den största plattformen för spel, antagligen större än PC och konsolerna tillsammans. Inte bara i antal spelare utan i omsättning också. 30/11 Som att resa tillbaka till 90-talet igen :p 30/11
Skicka en rättelse