Tar 96 timmar att färga din pistol svart.

Red Dead Online Betan är under full rulle denna helg då alla med tillgång till spelet kan avnjutna den enorma spelvärlden med andra spelare. Och i vanlig ordning, med viss berättigande, är gamers arga.

Det har visat sig att spelets miktrotransaktionssystem är oroväckande girigt. För den som testat att anpassa sitt vapen eller köpa en bra häst kan de märkt att det krävs Gold Bars för att köpa dessa. Du som spelare kan antigen spela spelet (det tar ungefär 8 timmar att få en goldbar) eller i framtiden punga ut riktiga pengar.

En person på reddit pekade ut att färga din revolver svart kostar 12 Gold Bars, vilket i betyder att du måste spela i 96 timmar för att bara byta färg på ditt vapen. Ska du även räkna in mat till din spelare och häst samt kulor till ditt vapen kan du lägga på ett tjugotal ytterligare timmar.

I och med att spelet fortfarande är i beta kan dessa saker såklart att förändras, att skapa en ekonomi från scratch är inte alltid helt lätt. Man vill heller inte som utvecklare göra det för lätt för spelare att låsa upp allt eftersom det skulle sluta med att spelare tappar intresse.

Skicka en rättelse
Testade online-delen i helgen, tog mig igenom karaktärsskapandet och tutorial samt första påtvingade MP-uppdraget med random matchmaking som kändes ok men inte direkt immersive. Kom till mitt läger och kände ändå att det kanske skulle kunna vara lite... 03/12 Single-player spel <3 03/12 once you go black you'll never go back 😁😁😁 03/12 Bra skrivet Ender. Och tack för garvet. Haha. "men all min nyfikenhet på spelet slickade just på en lyktstolpe i minusgrader." :) 03/12 Det är pga sånt här girigt skit som jag säljer mitt spel och skiter fullständigt i onlinepisset. Vill ni köpa så skicka ett p.m. har klarat singel kampanjen och skivorna är som nya. 02/12 Åååååh, och jag som älskar giriga utvecklare utan någon som helst verklighetsanknytning till deras prissättningar! Jag vet inte hur dem tänkt med något sådant här, men all min nyfikenhet på spelet slickade just på en lyktstolpe i minusgrader. Jag har... 02/12 Problemet är ju att man tjänar som om det vore 1890 men kostar som om det vore 2018. En semi auto pistol kostade då 35 dollar i spelet 1000, du säljer en guld ring för 1 dollar köper baked beans för 1.5.... 02/12 Men då är det ju inte rockstars girighet som du har något emot. Det är andra spelare. 02/12 De är ju lite meningen att de ska ta långtid för att tjäna ihop gold eller cash, på den tiden som spelet utspelas i fick man jobba hårt för att få ihop $1 för att ens överleva 1 dag. Tycker de är helt rätt att ha en sådan ekonomi som tar timmar, gillar... 02/12 Känner detsamma, hela progression känns väldigt meh. Pengar är extremt jobbigt att fixa, att ranka upp för att kunna spela med det vapnet du vill ha är extremt jobbigt, vad fan finns det för poäng med multiplayer spel som bara är en grind känner jag.... 02/12