Oavsett om man hatade eller älskade Josef Fares "Fuck the Oscars!"-utspel under The Game Awards i fjol så gjorde det definitivt intryck. Fares återvänder till The Game Awards-scenen den 6 december, avslöjas i en tweet. Där får han sällskap av bland andra Ninja och Aisha Tyler.

Två brödrapar utgör däremot de kanske hetaste presentatörerna under showen. Stranger Things-kreatörerna, bröderna Duffer, kommer vara med på scenen. Telltales Stranger Things-spel gick om intet men Netflix har redan uttryckt en ambition om att se spelet bli verklighet.

Det känns kanske för tidigt att få se något på The Game Awards. Square Enix och Crystal Dynamics The Avengers Project har det, å andra sidan, surrats om i åratal. Möjligen får vi till sist se något under natten till fredagen? Bröderna Russo regisserade Avengers: Infinity War och – se där! – de kommer vara med på scenen. Kanske får de äran att avtäcka Avengers-spelet? Vi vet att minst tio nya titlar kommer att avtäckas, så varför inte The Avengers Project?