Canvas istället för nylon. Spel ÄR verkligen en materialsport!

Vi kanske aldrig får veta exakt vad de ansvariga hos Bethesda tänkte, när de skickade ut nylon-jympapåsar istället för rediga canvasväskor till de som köpte CE-versionen av Fallout 76 för en himla massa pengar. Men nu pudlar företaget.

Är du en av de drabbade? Följ uppmaningen ovan och claima det loot du så väl är värd. Sen hoppas vi att det här är sista gången vi skriver om jympapåsar och Fallout i samma andetag.

Bethesda utlovar stora förändringar till Fallout 76 i december
Fallout 76: advokatfirma undersöker "bedräglig" återbetalningspolicy
VMA: Ha inte – INTE! – för trånga underkläder i Fallout 76

Fallout: Where is the water chip? Fallout 2: Where is the GECK? Fallout 3: Where is my father? Fallout 4: Where is my son? Fallout 76: Where is my refund? 06/12 Hoppas som ovan att detta leder till att fler personer väljer att inte förbeställa spel oavsett hur mycket lull-lull företagen lockar med. 05/12 Fan har du soppåsar av nylon jävlar i mig må bli dyrt i slut ändan. Ja det var dåligt av dom skicka fel påse men detta kanske lär folk att sluta pre-ordra vilket jag alltid sagt åt folk man ska sluta med. Jag säger bort med pre-order släpp spelet och... 04/12 Om dom förväntar sig att få bra PR kan dom glömma det. 04/12 Bra att kritiken fick dem att ta sitt förnuft (eller resterna av deras varumärke) till fånga. Tråkigt att det skulle behöva gå så långt bara. Shopping ABC; man vill ha det man betalar för...hur kan dem inte känna till detta? 04/12 Det börjar bli komiskt detta. Bethesda ge licensen till nån annan som kan göra fallout ni smutsar ner hela varumärket 04/12 Pudlande på hög nivå. 04/12 Det är så viktigt att ha rätt folk som kommunicerar med sina kunder. Den som skrev tillbaka med "we aren't planning on doing anything about it" har kostat Bethesda/Zenimax helt otroligt mycket goodwill som kommer ta lång tid att reparera. Kan inte vara... 04/12 Det kom ju ut att dom hade gett canvasväskor till youtube snubbar istället, gratis liksom och sen skit till oss som köpte. Det är väll trevligt att dom tog tummen ur röven men vi alla vet att dom gjorde det för att undvika att bli stämda för falsk markn... 04/12 Ok tack, inte sett det förut konstigt nog. scrollade ner i tråden och det roligaste jag läste va: "Don't you guys have bags anyway?" :D 04/12
Skicka en rättelse