Videon och texten nedan spoilar slutet på Far Cry 5, så se och läs den på egen risk.

Plötsligt dök det upp en teaser. En supersnygg sådan, från Ubisoft. Den berättar att man kommer visa upp något på Game awards inatt, och den berättar att det något är en fortsättning på händelserna som avslutade fina med röriga Far Cry 5.

I finalen på Far Cry 5, äventyret där man slåss mot en galen sekt i Montana, trycker spelets superskurk Joseph Seed iväg en atombomb. The End, trodde man ju. Men nu verkar det som om berättelsen går vidare. Teasern berättar om år av regn och aska, men också en nyfödd värld. Berättarrösten talar om hopp, som sedan grusas. Bilder visar ett armborst med en sågklinga, och bildspråket ser faktiskt väldigt Rage 2 ut.

Vad tror ni? Ger sig Ubisoft in i postapokalyps-genren för att ta upp kampen med Bethesda, eller är det något annat? Det är mest troligt ett dlc vi har att vänta, eller har man något annat i rockärmen?

Game awards går av stapeln i natt, 02:30 svensk tid. Vem sitter uppe?

Far Cry 5 får zombie-dlc, så klart
Far Cry 5 drar till Mars
Vietnam-dlc till Far Cry 5

Du har en bra poäng där, påminner mycket om 4an med Pagan Min. I alla fall om man valde det slutet som jag gjorde... 07/12 Om det är någon tröst så är båda sluten (enligt mig) väldigt dåliga, Far Cry 5 är ett perfekt exempel på när resan är viktigare än destinationen, så det kanske är bättre att i förväg veta hur det slutar snarare än att bli besviken efter att ha spelat... 07/12 tur jag lyckades undvika att bli spoilad här, bara halvvägs genom fc5. ni får varna tydligare fz :) 06/12 Postapokalyps hade kanske plockat upp ett par besvikna Fallout-spelare om det släpps inom kort, trist dock att man väljer att göra ett av sluten kanon. Är själv inte särskilt intresserad av postapokalyps då det känns ganska gjort vid det här laget, Far... 06/12 Jo, jag vet. Men tyvärr så drar videon till sig uppmärksamheten mer än ingressen, så jag missade att läsa det. 06/12 Precis under första bilden så står det så här. ”Videon och texten nedan spoilar slutet på Far Cry 5, så se och läs den på egen risk.” 06/12 Ganska mycket spoilers där, jag som inte är klar med mer än ca 1/3. Aja, antar att det inte är FZs fel då det är svårt att göra en trailer för det nya utan att spoila storyn i grundspelet. 06/12 "Farcry 76" 😑 06/12 Far Cry har ju alltid varit underhållande och de har ju ökat utgivningstakten på sina spel, så det ska bli intressant vad de hittar på efter det tråkiga slutet på Far Cry 5. 06/12 Der var väl fler än en atombomb som trycktes iväg? Fast det beror ju också på vilket slut man valde. I mitt slut så sprängdes inte något. 🤔 06/12
Skicka en rättelse