"I suspect you have questions"... ja, massor!

Uppdatering 14:27:

Länk till blogginlägget på Biowares hemsida, som släpptes i samma veva som trailern. Spelet har varit under utveckling "en längre tid". Mark Darrah producerar och Matthew Goldman agerar kreativ regissör. (Tidigare Art Department-sidan på Knights of the Old Republic, Dragon Age: Origins och Halo Wars.) Nytt team byggt runt en grupp veteraner från Dragon Age, Jade Empire och Baldur's Gate.

Det var ingen större överraskning att Bioware avtäckte Dragon Age 4 inatt, trots att de aldrig var specifika med platsen. Bara att det skulle denna månad. Och om du hoppades på en matig trailer kommer du bli besviken, det rör sig om en kortare men väldigt stämningsfull teaser. Den avslutas med en röst som säger "So, you found me at last, I guess you have questions".

Och ja, det har vi såklart. Releasen sker dock först om ett par år då Anthem ligger närmst i tiden

Skicka en rättelse
Divinity serien görs ju av en helt annan utvecklare men det vore trevligt om de tog lite inspiration av det spelet. PS Baldur's gate 3 kommer bli fantastiskt. 😀 23/06 Om dom gör det lika bra som i divinity original sin 2 så ser jag fram emot det, men 3 an:s turbaserade system sög extremt hårt jämfört med ettan och tvåan, så dom måste fixa det först, kändes som ett konsoll spel, funkar bättre med handkontroll... 10/01 Nej du sa inte det ordagrant men det är så jag tolkar det när du skriver "Att göra ett spel som kräver tankekraft och där man misslyckas och får spela om". Jag tycker inget av det du säger här stämmer på DA:O, även om jag tycker om spelet. Fast vi kan... 07/12 Håller med dig till fullo. Gav det dock en andra chans och tvingade mig genom det (vilket inte skall behövas). Dock så lade jag ME:A på hyllan efter ca. 15-20h, försökte en andra gång men pallade nog bara 8h. Duktigt besviken på Bioware. 07/12 Knappast, däremot är spelarbasen väldigt splittrad. En del tycker DA:I var fantastiskt, andra tycker det var mellanmjölk och vissa tycker det var uselt. Själv tröttnade jag en 20h in och har inte spelat det sen dess. För mycket skit som inte var i min... 07/12 Jag gillade DAI, speciellt Trespasser-dlc som förmodligen inte alltför många spelade, men det knytte samman historien i spelet bra. Tror hur man tyckte om spelet beror mycket på vad man kan göra med en smått omålad tavla i sitt huvud, för jag hade inga... 07/12 Jag tror och tycker DA:I var ett bra spel. Jag tror för yngre personer, eller det vill säga den nya generationerna som kanske inte spelat de gamla Bioware klassikerna, lär Dragon Age Inquisition såväl som t.om Andromeda ses ur ett annat perspektiv. Denn... 07/12 Nej, då, det är mitt favvo spel! 07/12 Roligt! Gillar verkligen serien, framförallt världen och karaktärerna. Ses fram emot! 07/12 Kul att höra att man inte är ensam på båten. Men håller nog med dom flesta att man håller sig lugn och inte blir hypad. Men i ärlighetens namn så gäller det alla spel numera samt förbokning 07/12