Tyvärr fick vi inte se mer från Metorid Prime 4 eller från det beryktade Metroid Prime Trilogy under gårdagens The Game Awards, men det hindrade inte Nintendo från att dra ett annat ess ur rockärmen. Det Playstation 4-exklusiva rollspelet Persona 5 kommer att representeras i Super Smash Bros. Ultimate av ingen mindre än huvudpersonen Joker.

Joker är den första av totalt fem planerade dlc-karaktärer till nya Super Smash Bros. och släpps tillsammans med en ny spelbara bana och en handfull musikspår som härstammar från sitt källmaterial. Historiskt sett har Nintendos konsoler enbart förärats spinoff-delar i Persona-serien, så detta var helt klart ett oväntat drag.

Nedan hittar du avslöjandet i trailerform och missade du den pampiga orkestertolkningen av huvudtemat till Super Smash Bros. Ultimate så hittar du den ännu en bit längre ner. Det är än så länge oklart när dlc-karaktärerna kommer att börja släppas, men enligt listningen på Nintendo eShop ska alla innehållspaket vara släppta innan februari 2020.

Vilka nya karaktärer skulle du helst se i Super Smash Bros. Ultimate?