Släpps hösten 2019, men innan dess kommer The Witcher-Geralt till spelet.

Monster Hunter: World är en monstruös succé, och är för första gången större i väst än i öst. Nästa höst bygger Capcom vidare på triumfen genom den "massiva" expansionen Iceborne vars debuttrailer du ser ovan. Detaljerna kring expansionen är än så länge få men en ny kylig region, fler uppdrag och en berättelse som tar vid där moderspelet slutade är några löften.

Men vänta! Det är inte allt. Under nästa år slår sig Monster Hunter: World samman med CD Projekt Reds The Witcher 3 för att ta monsterjägaren (passande, no?) till Capcoms actionrollspel. Geralt av Rivia blir spelbar och han kommer skickas ut på "The Wicher-influerade uppdrag".

Geralt gästspelade i Soulcalibur VI tidigare i år men innan det blev officiellt i vilket spel han skulle kliva in i var det många, vi bland andra, som nämnde Monster Hunter: World.

Skicka en rättelse
Okej, känner att jag var väldigt otydlig med vad jag menade. Min poäng var att det inte spelar någon roll om man tänker "svårighetsgradsmässigt" :) Dvs det är lika svårt när man är ensam som när man är två, tre eller fyra :) Men visst är det kul att lir... 11/12 Ah okey, då vet jag att det faktiskt funkar då, hoppas de fixar så det är lite smidigare i framtiden ! :) 11/12 Typ för att det är "kul"? För det är väl det som är syftet med dataspel? 🙂 11/12 Jag och min tjej kör Coop! Funkar sjukt bra. Om man story ihop, starta uppdragen samtidigt. Efter ni båda sett filmen med monstret lämnar den ena sitt uppdrag medans den andra skjuter sin sos flare. Joina och spöa monstret ihop. Kombineras gärna med ett... 11/12 Det visste jag inte. Poänglöst att spela med andra isf om det ändå är lika svårt? 11/12 Kanske går lägga till en fotnot att spelet går att prova på konsol under denna vecka http://monsterhunterworld.com/trial/uk/ 11/12 Hur menar du ? Om man kör tex,2 spelare så får monstren dubbla hp bars 11/12 Kan 4K Texturpaketet komma någon gång tack? Varför dröjer det så länge kan man undra? @Zimpan: Det får vi göra :) 11/12 @generalfil: Coop funkar bra när det kommer till gameplay, det är lite klurigt men man lär sig. Finns inget splitscreen eller så och är det story missions där det är cutscenes måste man var och en spela fram till cutscenen sen kan man quita och åka till... 10/12 Ah, det är mer att min backlog är välfylld redan så. Då får det till att bli en duktig rea på spelet i så fall! Tack för svaret annars. 10/12