Otäckare än zombier?

Resident Evil 2 ligger helt klart på min topp två över spel jag ser fram emot under 2019 (det andra är Kingdom Hearts III, om någon undrar) men nu nås vi av den oroväckande möjligheten att Capcoms zombieremake kan innehålla mikrotransaktioner. Det är alltså inte bekräftat även om en del drar slutsatser av ESRB:s märkning med "in-game purchases".

Enligt Gamerevolution är detta dock inget bevis på att Raccoon City kommer svämma över av mikrotransaktioner (utöver zombier). Capcom har själva inte sagt ett knyst om premiumvaluta eller något liknande system, och enligt Gamerevolution har titlar som länkar till den digitala affären med DLC till spelet i fråga samma in-game purchases-märkning.

Kanske syftar märkningen på att förbokningskostymer och/eller -vapen kommer som DLC? Eller så är det mikrotransaktioner? Poängen är att vi ännu inte vet, så Capcom får gärna lugna oss.

Resident Evil 2 släpps 25 januari till pc, Playstation 4 och Xbox One.

haha ja den där videon är så jävla bra. Rich är kung! "How can a hundred billion dollar movie that no body wants to see possibly be flopping?" :D 13/12 Va!? Gör Hollywood remakes!? Det kan visserligen förklara den här videon jag såg nyss... https://www.youtube.com/watch?v=Aomqbq5eIB0 12/12 Den stora mjölk kon står redo! Men mig lurar hon ej! ;) 12/12 Ja just det ja det kunde man. Hm hoppas bara det är kosmetiskt skit och inte köpa massa first aid kit etc och vapen och så. Vilket blir ju löjligt med tanke på denna jättes rykte 12/12 Spelindustrin är i samma formsvacka som filmindustrin, iaf Hollywood, som numer verkar ha helt slut på idéer och gör remake på remake på filmer med varierande resultat. Personligen ser jag inga probs med vissa remakes men visst borde de satsa mer på nya... 11/12 haha att den överväldigande majoriteten av oss väljer att ta med oss en zombiehord över mikrotransaktioner till en öde ö säger en del om vad flesta tycker om detta satans påfund. 11/12 Det är inte du som ska skämmas, det är spelindustrin som skapat en situation där många nu främst ser fram emot remakes på gamla klassiker, istället för något nytt och spännande. När tex Resident Evil-remaken till Gamecube kom, låg det verkligen på absol... 11/12 Nä det tror inte jag heller, därför jag fråga om hen mena allmänt eller RE2 specifikt. Vissa menar att Shadow of War var grindigt om man inte betalade och man kunde köpa ammunition i senaste Deus Ex vilket förmodligen innebär att det är anpassat därefte... 11/12 En remake är jubett nytt spel baserat på ett tidigare. Spelet "ser ut" som resident evil 2 men i övrigt är inget likt gamla RE2 ;) 11/12 Vem vet kanske är en mer fleshed out hunk del som blir dlc eller nått. För min del var detta spel magiskt till ps1, gillade det mer än 1a och 3an. Scenario upplägget gjorde ju att det var som 4 spel!!! + hela konspirationen kring polishuset wowawiwa,... 11/12
Skicka en rättelse