Låter som dlc modell större.

Imorgon byggs fina Ni no Kuni II ut med äventyret The Lair of the Lost Lord, och det låter som om det är dlc modell större; nya platser, fler uppdrag, närmare 100 nya vapen och annan utrustning, samt nya grepp i striderna (som trailern under demonstrerar). Mystiska Labyrinth tycks vare stormens öga i det nya äventyret, men vi ska även få nysta i våra favoritkaraktärers förflutna.

Ni no Kuni II rekommenderas varmt. Särskilt nu när mörkret fallit känns ett färggrant äventyret helt rätt. Och jag som redan spelat och tyckt mycket om Ni no Kuni II får nu skäl att återvända.

Skicka en rättelse
Folk tycker olika. Personligen gillar jag ändå helheten med Ni No Kuni 1 & 2 då striderna är rätt så roliga, världen är kul att utforska och det är faktiskt kul med ett JRPG som inte är så seriöst. Stilen och grafiken är också riktigt snygg och många... 13/12 @MrPeters: Det är ingen vidare spel faktiskt. Enormt överskattat enligt mig. De som sticker ut är den mysig grafiken, för spelet i sig är simpelt, fjantigt, barnsligt, det saknar fullt talande dialoger som för tankarna till de tragikomiska usla grymtand... 13/12 Blir inget bättre spel ändå, fjantigt, fjompigt, klichéartat till tusen och med en story som får barn över 10 att vrida på i soffan i ren tristess. Ni no Kuni serien kan vara de mest överskattade spelen de senaste 10 åren faktiskt. Ser absolut inte stor... 13/12 Håller med. Är ingen jrpg-spelare (har spelat typ ff7,8,9) men nåt med första gjorde mig intresserad och jag älskade det verkligen. Men tvåan hade inte alls det där magiska, även om det på pappret såg fint ut. 12/12 Ni No Kuni 2 är inte på långa vägar lika gripande och engagerande som första var. Storyn känns medioker i jämförelse och ja alldeles för enkelt. Sprang igenom spelet på några kvällar. När jag klarat det var jag inte alls sugen på att plocka mera saker.... 12/12 Började spela för ca 1 vecka sen så detta var ju bta timing 🙂 Håller med till viss del, har kört ca 25t nu och upplevde att spelet var VÄLDIGT lätt dom första 20ich timmarna, bara spamma 1 knapp typ. Men dom sista timmarna jag kört (lvl 40+) så har spel... 12/12 Intressant då jag inte kände av något av det du skrev. Tyckte allt hade bra respons och fiender var intressanta att slåss mot (de gånger det faktiskt var lite utmaning). Största problemet för mig var som sagt svårighetsgraden. Ganska så tidigt in i spel... 12/12 Jag vill verkligen spela Ni No Kuni men det jag testade fick fighterna att kännas så simpla, fanns inget djup i det och de kändes inte speciellt responsiva, allt hade en delay på sig och animationerna gjorde reaktiva handlingar nästintill omöjliga då... 12/12