Visar du ditt kön under ett parti Uno förtjänar du faktiskt en avstängning.

Alla som driver ett forum eller annan onlinetjänst som är öppet för allmänheten behöver då och då stänga av användare som inte sköter sig. Kanske bryter deras användarnamn mot avtalet de accepterat när de registrerade sig eller så skriver de elaka eller direkt hatiska kommentarer till andra.

Via Twitter-användaren Cabel får vi veta att det en gång i tiden fanns ett Xbox-forum där användare kunde ställa frågor kring varför de blivit avstängda från tjänsten, ofta med en ganska så kränkt och överlägsen ton. Varvid supporten svarade brutalt ärligt och humor uppstod.

Här kommer några av de bästa exemplen

"Jag är ganska fäst vid namnet Scrotal Recall"

"Hej, jag heter BigFart77"

"Så spelar man inte Uno"

"Jag är inte rasist, men"

"Det var bättre förr"

"Censuuuuuuur! Yttrandefriheeeeet!"

"Jag ha visat mitt missnöje på fyra olika forum"

Skicka en rättelse
@Pjotor: Nej, jag misstolkade ditt inlägg, vilket jag ser nu. Vad jag blev upprörd på var själva censuren i sig. 16/12 Du misstolkade min ursprungskommentar med flit för att ha något att bli upprörd över. Gotcha. 16/12 Ja hyfs i onlinespelen är lika vanligt som giraffer på Antarktis, men att bli avstängd för en sån simpel sak är enormt överdrivet. Tack för förolämpningarna, kanske du som borde ta och ge dig till flashback? Jag syftade givetvis på de av MS icke tillåtn... 15/12 Höh? Nu var det ju inte någon big fart jag syftade på, utan inläggen gjorda av ”Larsen550” och ”Handlebars”. Men snyggt försök att stämpla mig som en larvig, tramsig nymoralist. Ta dina begrepp och kila iväg till Flashback istället. 15/12 @Chomag Yttrandefrihet betyder inte att det är fritt fram att skrika kuk åt andra. Allmänt hyffs är något annat och är något vi borde uppnått 2018. 15/12 Tacka vetja Steam där man kan ha Nazi material och hakkors... 15/12 @Pjotor: Hur kränker du en minoritet eller tar illa vid dig om någon kallar sig för BigFart77? Det är bara larvigt, tramsigt och en enorm överreaktion blandat med en hemsk nymoralism. 14/12 Håller helt med! Den här "somebody please think of the children" nymoralismen som vuxit fram i västvärlden de senaste 5-10 åren är fruktansvärd. Håll koll på era barn istället och om barnet nu är så lättstött att hen tar illa vid sig av namn som Scrotal... 14/12 En bra idé, lika bra som idén om att en trevlig attityd inte ska tvingas. Men det är ett företags tjänst så de kan göra sin egen terms of service och folk som betalar för tjänsten och accepterar denna terms of service bör inte klaga. 13/12 ELLER! En idé som KANSKE skulle funka är att.. Hålla en god ton när man spelar. 13/12