Säljer kvickare än Heavy Rain och Beyond.

Playstation 4 har haft ett lysande år sett till tunga exklusiviteter. Främst tänker man kanske då på God of War och Marvel's Spider-Man, men även Quantic Dreams interaktiva äventyr Detroit: Become Human har flugit av hyllorna, om än något i skymundan av de två stora.

Sony bekräftar två miljoner sålda ex av David Cages thriller, vars ursprung kan spåras tillbaka till teknikdemonstrationen Kara från 2012. Undertecknad delade ut fina fyra av fem till Detroit:

Som spektakel är Detroit: Become Human svårslaget. Det är andlöst vackert, inte minst i 4K och HDR, med utsökta animationer. Men framför allt är det en thriller som hela tiden håller mig på tå och får mig att känna: värme, spänning, nyfikenhet, rädsla, glädje, ilska och allt det andra som gör att vi är människor.

Två miljoner till dags dato innebär Quantic Dreams snabbast säljande titel, även om det är en bit kvar till Heavy Rains 5,3 miljoner. Quantic Dream verkar dock redan blicka framåt och bekräftade kort efter Detroit-releasen att de var igång med "flera projekt". Vi vet dock inget om dem.

Skicka en rättelse
Tyckte Detroit var det bästa dom har gjort. Sträckspelade det nonstop. 14/12 det är det värt om man gillar sådana här typer av mer cinematiska spel. Hade väldigt kul med detta även om jag nog ändå rankar Heavy Rain snäppet högre, men det här var definitivt ett roligt spel till skillnad från det mediokra Beyond som de släppte inn... 14/12 Kul! Då har du något att se fram emot. :) 14/12 Bara spelat Heavy Rain. Gillade det skarpt,även om några detaljer störde. 14/12 Har en hatkärlek till spel ifrån Quantum Dreams. Har spelat dom flesta spelen men blir alltid smått besviken i slutändan då dom flesta utav spelen alltid flummar ut. Så framöver undviker jag deras titlar. :/ 14/12 Beyond tycker jag var det klart sämsta spelet från Quantic Dreams. Inte nog med att det är det enda spelet från den studion jag inte gillat, det var därtill ruskigt jävla dåligt. Usch. 14/12 Halvvägs igenom det ungefär just nu, det är bra..höga production values... Egentligen vet jag inte om man kan kalla det spel dock. Är mer en interaktiv berättelse, rätt soft om man bara vill chilla i soffan dock. 14/12 Köpte det för ett litet tag sedan, men har inte hunnit testa än. Det ser bra ut och kommer förmodligen vara ett litet avstamp från det vanliga man spelar. 13/12 Utan att ha spelat Detroit tror jag det säger mer om dig än spelet http://pixelartmaker.com/art/7cb0d312ffe23e3.png 13/12 Tveklöst det sämsta av hans spel. vart känslomässigt involverad i heavy rain och beyond men i det här drog ja på alfons åberg theme o cpa mot slutet.. lol 13/12