En lyckad release, av allt att döma.

I elfte timmen fortsätter spelåret 2018 leverera. Det finns visserligen få recensioner ute till två dagar unga Insurgency: Sandstorm, men av drygt 2 600 Steam-recensioner är hela 87 procent positiva. Teamet tycks ha en ny succé på gång då originalet som bekant också är omtyckt.

I september sköts spelet fram veckan innan den tänkta releasen. Det var av allt att döma ett klokt beslut. PS4- och Xbox One-versioner är planerade, men ska släppas först under 2019.

Skicka en rättelse
Lirat några timmar nu. Fortfarande knepigt, men rätt kul. Dock verkar min fps låsa vid 80fps även om jag kör no limit. Nå vajsing, men vafan. 16/12 I betan fick jag stutter även om jag hade stabil 60fps Märkligt optimerat spel 16/12 Spelet, i nuvarande iteration, kräver mycket videominne (8+ gb) för att det ska funka bra. Mycket av texturerna hamnar som swapfil på HDn och då funkar det inte alls. För mig var det ospelbart i 1980*1200, så jag sänkte till 1680*1050 och då funkade det... 16/12 Skaffade just, får se om det är något kalas. Iaf 20% i steam butiken... 15/12 Skillnaden med squad är att en match tar en timme och om man inte kommunicerar går det inte att spela. Insurgency är sjukt mycket snabbare och du kan lätt ha kul helt solo. Har inte testat CoD HC men enbart ljudet i Insurgency är ju en miljon gånger bät... 15/12 Spelets prestanda förbättrades med mig sen förra patchen, tycker spelet är nice, go to när jag vill ha lite snabb action. Dom negativa delarna är väl att communityt inte ens använder proximity voip och voicechat generellt, vilket är tråkigt. Så på den... 15/12 Har en riktigt bra dator, men lik förbannat får jag stutters. Går inte att sikta alls i det snabba tempot så jag skiter i det så länge. Väntar in lite patches innan jag provar igen. 15/12 Känns bara som hardcore mode i ett CoD spel. Känns inte som något nytänk. Håller mig hellre till squad om jag vill ha verklighet då dom kommer närmast. 15/12 Äntligen ett krigsspel i mellanöstern! 15/12 Jag testade att både välja server själv i serverbrowsern och att låta spelet välja. Samma resultat, flyter på som vatten. Då blir det ju lite intressant att försöka ta reda på varför det inte gör det för er. Vad har ni för specs? Internetuppkoppling?... 15/12