Förhoppningsvis är lådorna inte av nylon.

Första hösten med Fallout 76 har varit, mja, något motig. uppdateringar större än spelet, hysteriska buggar, läckta spelaruppgifter, gympapåsar. Pust. Nu får det väl vara nog?

Eller så får det inte det. Datautgrävningar har gjorts och på Reddit redogör man för en patch som ger oss något som kallas "lunchbox's". En changelog skvallrar om att dessa lunchlådor kommer påverka saker som hur mycket skada man gör och hur mycket XP man tjänar.

Vi vet, det låter fasligt mycket som lootlådor. De verkar dessutom knutna atomshoppen där du kan spendera riktiga pengar på kosmetiska prylar, vilket skulle innebära att du i så fall kan köpa lunchlådorna för riktiga pengar. Är det pay to win-fara å färde? Vi återkommer när vi vet mer.

Skicka en rättelse
Hallå allihopa. Nu tycker jag vi kan försöka gå vidare ifrån det här. Ni tar er ingenstans i eran diskussion och det har redan börjats slängas lättare personangrepp. Kort och gott så lägger vi det här åt sidan och fokuserar på något bättre istället. 27/12 Om du nu på riktigt glömt vad som diskuteras (men jag antar numera att du bara trollar...) så kan du börja läsa från ditt inlägg: https://www.fz.se/forum/post/3853663 (https://www.fz.se/forum/post/3853663) Objektiviteten i streams och videos betyder nol... 27/12 vill du inte svara på frågorna ? allt ditt kött på benen är ju att twitch på nåt sätt bevisar att jag har fel, ja läsa vad du skrivit igen och titta på nån twitch streamers 2timmars gameplay som visats 144ggr. 27/12 Jag tror du tappat bort dig helt nu, och vad som diskuterades :) Gå tillbaks ett par inlägg, så ser du att objektiviteten i videos och streams inte är relevant. 27/12 berätta mer om dessa alternativ, så jag har inte kött på benen? twitch är en streaming tjänst. du tycker att åsikterna på denna plattform väger tyngre. youtube är en streaming tjänst. du tycker att åsikterna på denna plattform väger lättare. nästa: en... 27/12 Ja, I den mån att du ser att det fungerar. Hur är det inte objektivt? Jag förstår att du hellre har metadiskussioner när du inte verkar ha så mycket kött på benen med faktiskt information om spelet, men det är svårt att se vart du faktiskt försöker komm... 27/12 berätta mer vad är det första alternativet näe ja fattar inte din logik så twitch är objektivt? youtube är inte objektivt? 27/12 T-pose har jag aldrig sett på någon fiende, förutom på den videon då. Fixades kanske på betan eller så är det bara endel som får den buggen. Power armor buggen fixades för 3 patcher sedan. Att questsen blir svårare och svårare har med spel designen med... 26/12 Npc i T-pose. utdragna/gliched npc där kroppsdelar flyter runt långt uppe i luften. powerarmor bugg där din karaktär blir utdragen. +20lvl npc som är precis dit du ska med questet. =du dör Npc som inte tar skada. server krash & du blir kickad från serve... 26/12 Du säger att ingenting fungerar, nämn vad det är i spelet som inte fungerar. 26/12