Nej, det var inte Fortnite som uppfann det synkroniserade höftjuckandet i sidled.

Epic har ett har par dagar i domstol att se fram emot nästa år, kanske blir deras nyårslöfte att inte ta betaljt för danser som andra gjorde populära. Nu sällar sig nämligen Russell Horning, känd som Backback Kid, till celebriteter som lackat på Epics monetära vinningar i Fortnite och stämmer därför studion.

Horning blev en viral succé, först via sitt eget Instagram-konto, sedan via reguljärinternet, med sitt flossande och det var också en av de första dans-emotesen att läggas till i Fortnite. När han uppträdde på Saturday Night Live tillsammans med Katy Perry nådde spridningen nya höjder.

Tror faktiskt det hade varit ännu mer tävling om vem som producerar bäst, företagshemligheter och tillverkningsprocess skulle vara olika, och den med bäst vinner. Om något så skulle man ju alltid pusha för att komma på något ännu bättre än det senaste.... 23/12 Utan patent hade läkemedelsbranschen kraschat och dragit med sig sjukvården i fallet. Så långt är inte frågeställningen särskilt klurig alls. Nya mediciner är snordyrt och investeringarna måste leda till en ekonomisk vinst. Det går inte utan ensamrätten... 23/12 Det är en klurig frågeställning. Utan patent hade varken läkemedelsföretag eller tunga teknikföretag investerat i nya mediciner/tekniker. IPR är en jättestor fråga internationellt och står för stora summor i världen. 22/12 undrar när det börjar hagla stämningar mot wow, dom danserna är ju faktiskt mer fullständigt kopierade med olika moves och har använts i många år nu. I övrigt känner jag väldigt mycket, vem fan bryr sig över detta. Epic games har pengar till advokater,... 21/12 Nix, det går under oregistrerat varumärkesskydd (TM) i USA och de flesta länder genom internationella avtal. I Sverige är varumärken lite krångligare eftersom vi aldrig behöver särskild märkning av varumärken (såsom (R), (TM) eller (C)) utan så fort all... 21/12 Det är nog inga problem så länge du inte försöker kränga hamburgare eller gör något annat som kan förväxlas med McDonald's. Nu kan såklart lagarna skilja sig i olika länder. 21/12 Testa att dra igång ett företag och använd "i'm lovin' it" som slogan i marknadsföringen. Det här borde de flesta kunna, men satir och parodi är av goda anledningar starkt skyddat av andra lagar. Där är upphovsrätten undantagen. 21/12 Ditt exempel exakt https://www.gq.com/story/hm-tried-and-failed-to-steal-graffiti 21/12 Tror det finns en viss skillnad där. Robert Gustafsson härmar och gör parodi av faktiska människors beteenden och läten mm. Han kan inte kränka ett copyright eftersom du inte kan copyright'a "dig själv". I extremfall kan man kanske hänvisa till diverse... 20/12 Quotar lite från The guardian. " In US law, choreography is protected under the 1976 Copyright Act, but this has a range of stipulations. The law differentiates between social dances, which everyone can perform, and choreography performed by experts.... 20/12
Skicka en rättelse